Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Eurovision 2024: H απάντηση της Μαρίνας Σάττι για το χασμουρητό

Τη δική της απάντηση στις αντιδράσεις που υπάρχουν αναφορικά με τη στάση που τήρησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της εκπροσώπου Τύπου του Ισραήλ στη Eurovision 2024, έδωσε η Μαρίνα Σάττι.

Η Ελληνίδα καλλιτέχνις κατεγράφη να χασμουριέται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, στην οποία συμμετείχε και η ίδια, κάτι που εξελήφθη ως μομφή στο Ισραήλ. Σημειώνεται πως η συμμετοχή της εμπόλεμης χώρας έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις.

Ωστόσο, η ίδια, με story της στα social media, ξεκαθάρισε πως δεν θέλησε να προσβάλει κανέναν.

«Γεια σας. Σχετικά με όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει σήμερα, καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Νομίζω, ότι όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ, και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά, όπου κι αν πηγαίναμε» επεσήμανε, ειδικότερα.

«Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα» συμπλήρωσε.

Reader

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Εντυπωσιακό βίντεο από την αναχώρηση του Skiathos Express από το Λιμάνι της Γλώσσας

lazaros lazaros

Αφρικανική σκόνη: Νέο κύμα στη χώρα – Πότε θα «χτυπήσει» και πόσο θα διαρκέσει

lazaros lazaros

Έρευνα συνδέει την έλλειψη σεροτονίνης με τη νόσο Alzheimer

lazaros lazaros