Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΔιάφοραΕΛΛΑΔΑΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεώργιος Δ. Γκράβας, «Το Παζλ της Μεγάλης Εικόνας για ένα νέο ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ»

Το Παζλ της Μεγάλης Εικόνας για ένα νέο ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ από την οπτική των παραγόντων που καθορίζουν τα δύο τέταρτα του 21ου αιώνα

Σταδιακά, ο κόσμος μετατοπίζεται σε νέα γεωπολιτική οργάνωση -σ’ ένα νέο διπολικό σύστημα διεθνών σχέσεων, και ήδη βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή στην ιστορία της ανθρωπότητας, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ αντικρουόμενα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης.

Η προβολή 50 χρόνων στο μέλλον με το παρόν βιβλίο είναι προορισμένη για την υγιή επιχειρηματικότητα, φέρ’ ειπείν τον ηγετικό κλάδο της εθνικής οικονομίας -την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΝΑΥΤΙΛΊΑ, και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΆΣ γενικότερα.

Ηλεκτρονική Έκδοση 2023
E–book: pdf
Σελίδες: 487
Άμεσα Διαθέσιμο στην Ελληνική Γλώσσα από το Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο
http://www.gkravas.gr
ISBN: 978-618-86608-1-6
Εκδόσεις: Αυτοέκδοση
Τιμή e-book: 12,90€

Σχετικές αναρτήσεις

Συνελήφθη άνδρας στη Νέα Μάκρη την ώρα που έβαζε φωτιά

lazaros lazaros

Οικία και Ατελιέ Τέτση.Μια τυπική υδραίικη κατοικία του 19ου αρχών του 20ού αιώνα. Εθνικό Ιστορικό Μουσείο – National Historical Museum.

lazaros lazaros

Μαφιόζικο χτύπημα στη Λούτσα: «Οι 6 νεκροί ήταν στενοί συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν» γράφουν τουρκικά ΜΜΕ

lazaros lazaros