Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Γιάννης Σμαραγδής: Έχω την ελπίδα ότι θα με προστατεύουν από εκεί πάνω

Για τη νέα κινηματογραφική του ταινία καθώς και την διαχείριση στην απώλεια της αγαπημένης του συζύγου εστίασε ο Γιάννης Σμαραγδής, το Σάββατο, όταν βρέθηκε καλεσμένος του Νάσου Γουμενίδη στο πλατό της εκπομπής “Επί τόπου” στο OPEN.

Είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο αλλά προσπαθώ να συγκεντρωθώ με την ελπίδα ότι, από εκεί πάνω όπου είναι, θα με προστατεύουν για να είμαι υγιής στο μυαλό και να είναι σαφή τα αισθήματα μου.

Η μέσα μου φωνή. Δηλαδή το δοχείο υποδοχής των πραγμάτων που χαρίζονται να μην τα αλλοιώσω” εξομολογήθηκε ο σκηνοθέτης.

Όλα τα έργα ξεκινάνε από την Ελένη, η Ελένη τα οδηγούσε, η Ελένη έβαζε την τελευταία πινελιά και όσο κι αν σας φανεί παράξενο έγινα σκηνοθέτης για να την κατακτήσω!

Ήταν ένα χυμώδες πλάσμα, Παναγία μου… 16 χρονών εκείνη, εγώ ήμουν λίγο μεγαλύτερος, ερχόταν στο φαρμακείο και σκεφτόμουν πως μπορώ να την κατακτήσω.

Πήγα λοιπόν στην Κρήτη, από όπου κατάγομαι και πήρα κάτι ευτελή αντίγραφα παραστάσεων του δίφραγκου, της τα πήγα και σκεφτόμουν πως θα την “ρίξω” με τον πολιτισμό που με γέννησε”.
Ήρθε, τα είδε και τα κοίταζε σαν να είναι χρυσαφένια για να μη με προσβάλλει. “Τι θα κάνεις στη ζωή σου; Θα μείνεις στο φαρμακείο;” μου είπε και της απάντησα πως θα γίνω σκηνοθέτης” τόνισε ακόμα Γιάννης Σμαραγδής στο OPEN.

Σχετικές αναρτήσεις

Σύλλογος Κρητών Ραφήνας Πικερμίου 8η Κρητική Ρακοβραδιά!

lazaros lazaros

Συνεχίζει και σήμερα η έντονη χιονόπτωση στην πόλη της Φλώρινας.

lazaros lazaros

Το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για τα λιμάνια: Ποια πωλούνται, ποια αναβαθμίζονται

lazaros lazaros