Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΕΛΛΑΔΑΚΟΣΜΟΣΡοή ειδήσεων

Η εντυπωσιακή γυμνόστηθη εμφάνιση της Bella Hadid στο Φεστιβάλ Καννών

Η φετινή εμφάνιση της Bella Hadid στο Φεστιβάλ των Καννών ήταν αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές.

Η Bella Hadid επέστρεψε στο Φεστιβάλ των Καννών για να παρουσιάσει μια από τις πιο «καθαρές» εμφανίσεις μέχρι στιγμής.

Το μοντέλο εμφανίστηκε με ένα καφετί φόρεμα «Saint Laurent» με ασορτί γόβες για την πρεμιέρα του «The Apprentice» το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου στη Γαλλία. Όσον αφορά την υπόλοιπη εμφάνιση, έγειρε στο παλιό στυλ του Χόλιγουντ, αφήνοντας τα καστανά μαλλιά της στο πλάι σε χαλαρούς κυματισμούς.

Η Χαντίντ θεωρήθηκε κάποτε η «βασίλισσα των Καννών» από τον στυλίστα Law Roach , με τον οποίο συνεργαζόταν. Με τα χρόνια, το μοντέλο έχει φορέσει Schiaparelli, Jean Paul Gaultier, Versace και άλλους γνωστούς οίκους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η Μπέλα Χαντίντ είχε αποφύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τις πασαρέλες την περασμένη χρονιά λόγω της μάχης που έδωσε με τη νόσο του Lyme, η οποία την ταλαιπώρησε για αρκετούς μήνες όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στο Instagram.

Η Bella Hadid δίνει «μάχη» με τη νόσο του Lyme εδώ και πολλά χρόνια. Να θυμίσουμε ότι και η μητέρα της, Yolanda Hadid, διαγνώστηκε, επίσης, με τη νόσο του Lyme το 2012 μαζί με τον νεότερο αδελφό της, Anwar.flash.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Έντονες αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο χωρών που διαφωνούν με την αναστολή.

lazaros lazaros

ΗΠΑ: Οι περισσότεροι ψηφοφόροι δεν θεωρούν ικανούς για δεύτερη θητεία Μπάιντεν και Τραμπ

lazaros lazaros

Καλλιτεχνική ομάδα του ΚΑΠΗ Ραφήνας

lazaros lazaros