Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΟΣΜΟΣΡοή ειδήσεων

Η Ντέμι Μουρ και η Σερ μεταξύ των σταρ που υποστηρίζουν το γκαλά συγκέντρωσης κεφαλαίων του Aids στις Κάννες

77ο Φεστιβάλ Καννών, © PA Wire/PA Images

Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Demi Moore και Cher, ήταν μεταξύ των σταρ που υποστήριξαν το γκαλά amfAR στις Κάννες για να συγκεντρώσουν χρήματα για την έρευνα για το AIDS.

Η ηθοποιός-φαντάσματα Μουρ φιλοξένησε την 30η εκδήλωση της εκδήλωσης την Πέμπτη, ενώ η βετεράνος τραγουδίστρια Cher παρουσίασε μια «ιδιαίτερη μουσική στιγμή» και οι Nick Jonas και Jess Glynne έπαιξαν.

Η Cher φόρεσε για την περίσταση ένα μαύρο φόρεμα σε συνδυασμό με ένα oversized μαύρο γούνινο παλτό.

Ήταν μαζί στο χαλί με τον μουσικό της στέλεχος Alexander ‘AE’ Edwards, ο οποίος φορούσε μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα.

77ο Φεστιβάλ Καννών

Ο Alex Scott και η Jess Glynne περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί στο amfAR Gala (Doug Peters/PA)

Η τραγουδίστρια Glynne περπάτησε επίσης στο χαλί κρατώντας χέρι χέρι με τον αθλητικογράφο Alex Scott, ο οποίος φημολογείται ότι είναι σε σχέση.

Η Glynne φόρεσε ένα κομψό λευκό φόρεμα με έναν ώμο, ενώ ο Scott φορούσε ένα γυμνό φόρεμα με ανοιχτό τους ώμους με περίπλοκες χάντρες και διάφανη φούστα.

77ο Φεστιβάλ Καννών

Η Σάρα, Δούκισσα του Γιορκ φόρεσε ένα κρεμ φόρεμα με κομψές χάντρες για την εκδήλωση στις Κάννες (Doug Peters/PA)

Ο Jonas φαινόταν επίσης αιχμηρός με ένα λευκό σακάκι με σμόκιν και η Δούκισσα της Υόρκης επέλεξε ένα κρεμ φόρεμα με κομψές χάντρες και μια ημιδιάφανη κάπα για την εκδήλωση.

Η Barbara Palvin και η Leomie Anderson ήταν μεταξύ των μοντέλων που εμφανίστηκαν στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Hotel du Cap.

Η Πάρις Τζάκσον, κόρη του αείμνηστου Μάικλ Τζάκσον, το μοντέλο Γουίνι Χάρλοου, η Γερμανίδα ηθοποιός Νταϊάν Κρούγκερ και η ηθοποιός του Groundhog Day Andie MacDowell ήταν επίσης μεταξύ των παρευρισκομένων.

Breaking news

 

Σχετικές αναρτήσεις

Βουλγαρία: Πώς καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα ο Έλληνας σκιέρ – «Ήταν στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή» λέει αυτόπτης μάρτυρας στο enikos.gr

lazaros lazaros

Σολτς: Τέλος τα πυρηνικά εργοστάσια για τη Γερμανία

lazaros lazaros

Νέο κόμμα για τις ευρωεκλογές ιδρύει ο Ανδρέας Λοβέρδος

lazaros lazaros