Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Κηφισιά: Ακόμα αναζητούν οδηγό και συνοδηγό που ξέχασαν το 4,5 ετών αγοράκι στο σχολικό

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε από το Α.Τ. Κηφισιάς, σε βάρος ενός οδηγού σχολικού, της 70χρονης συνοδού και του ιδιοκτήτη της εταιρείας των σχολικών που είχε μισθώσει η Περιφέρεια, γιατί όπως προέκυψε ξέχασαν ένα αγοράκι 4,5 ετών από τις 8 το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι μέσα στο σχολικό.

Για το περιστατικό προχώρησε σε καταγγελία χθες το πρωί ο 52χρονος πατέρας του παιδιού, ενώ το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα και αναζητούνται οι κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και κατήγγειλε πως στις 08:00 παρέδωσε τον 5χρονο στο σχολικό λεωφορείο, για να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της περιοχής.

Φαίνεται πως το αγοράκι αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου. Τα υπόλοιπα παιδιά αποβιβάστηκαν, με τον οδηγό του λεωφορείου και την 70χρονη συνοδό να μην αντιλαμβάνονται πως το παιδί βρισκόταν εντός του σχολικού λεωφορείου, ξεχνώντας μέσα τον 5χρονο.

EleftherosTypos.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στις 14:00 το μεσημέρι το νηπιαγωγείο ενημέρωσε τους γονείς για το περιστατικό, καθώς ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και εντόπισε τον 5χρονο, ο οποίος ήταν αναστατωμένος.

Σε βάρος της συνοδού και του οδηγού του σχολικού έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σημειώνεται πως ο οδηγός και η συνοδός δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Βγήκαν βόλτα με το αυτοκίνητο στο Ναύπλιο και από το ανοικτό παράθυρο έσερναν τον σκύλο

lazaros lazaros

Ξεκάθαρο το μήνυμα της Κυβέρνησης για το αύριο της ηλεκτροκίνησης και τη βιώσιμη κινητικότητα

lazaros lazaros

Βασίλης Παλαιοκώστας: «Θέλουμε να κοιμηθούμε στο κρατητήριο μόνο γι’ απόψε»

lazaros lazaros