Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΡοή ειδήσεων

Μπασιάκου Κοκκίνη Βασιλική: Η Υποψήφια που Αγαπά και Υπηρετεί τη Ραφήνα.

Μπασιάκου Κοκκίνη Βασιλική: Η Υποψήφια που Αγαπά και Υπηρετεί τη Ραφήνα.

Η προεκλογική καμπάνια της Μπασιακου Κοκκίνη Βασιλικής στον Δήμο Ραφήνας αντιπροσωπεύει μια δυναμική προσωπικότητα που έχει βάθος, αφοσίωση στην τοπική κοινότητα και όραμα για τη μελλοντική ανάπτυξή της. Γνωρίστε την Μπασιακου Κοκκίνη Βασιλική, ένα αξιότιμο μέλος της κοινότητας της Ραφήνας που είναι έτοιμο να αναλάβει την ευθύνη και να δώσει το καλύτερο από τον εαυτό της για το καλό του δήμου.

Η Κοκκίνη Βασιλική γεννήθηκε στη Γερμανία η μητέρα της Τρίγλιανη και μεγάλωσε απο 1ος χρονων στη Ραφήνα, και αυτό την κάνει μια αυθεντική δημότη του δήμου. Φοίτησε στο γυμνάσιο και στο Επαγγελματικό Λύκειο της Ραφήνας. Έχοντας πτυχία σε αγγλικά, γερμανικά και μαγειρική, διαθέτει ποικίλες δεξιότητες που μπορούν να είναι πολύτιμες για τον δήμο.

Ενώνοντας τη ζωή της με τον Χαρίλαο Κοκκίνη, απέκτησε τέσσερα υπέροχα παιδιά και επτά εγγόνια, ένα παράδειγμα της σημασίας της οικογένειας και της αφοσίωσής της στη φροντίδα των αγαπημένων της. Η οικογενειακή αξία είναι κάτι που φαίνεται να είναι στον πυρήνα της φιλοσοφίας της.

Η επαγγελματική της πορεία την έχει φέρει κοντά στην τοπική κοινότητα. Εργάστηκε στον ΟΤΕ της Ραφήνας, αλλά η αληθινή της αγάπη βρήκε έκφραση ως εργαζόμενη σε παιδικούς σταθμούς στο Αμαρούσι, τα Βριλήσσια, τη Ραφήνα-Πικερμίου και τα Σπάτα της Αρτέμιδος. 30 χρόνια εργασίας σε Βρεφονηπιακους Σταθμους.

Η Μπασιακου Κοκκίνη Βασιλική αγαπά τη Ραφήνα με όλη της την καρδιά. Στο πλαίσιο της προεκλογικής της καμπάνιας, έχει δηλώσει την αποφασιστικότητά της να εργαστεί με όλες τις δυνάμεις της για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου. Θέλει να προωθήσει πολιτιστικά δρώμενα που θα ενώσουν την κοινότητα και θα δώσουν αναγνωρισιμότητα στη Ραφήνα πέραν των συνόρων της.

Η υποψηφιότητα της Μπασιακου Κοκκίνη Βασιλικής στις επερχόμενες εκλογές αντιπροσωπεύει τη δυνατότητα για μια φρέσκια, ανανεωτική φωνή στον δημοτικό συμβούλιο της Ραφήνας. Με την εμπειρία της, τον αυθορμητισμό της και τον έρωτά της για την τοπική κοινότητα, είναι έτοιμη να αναλάβει την πρόκληση και να εργαστεί για ένα καλύτερο μέλλον για τη Ραφήνα.

Η Μπασιακου Κοκκίνη Βασιλική αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα πολίτη που αγαπά και υπηρετεί την τοπική της κοινότητα. Η δεσμευτική της αφοσίωση στην Ραφήνα και η διάθεσή της να εργαστεί για την ανάπτυξή της κάνουν την προεκλογική της καμπάνια αξιόλογη και αξιόπιστη. Είναι μια υποψήφια που μπορούμε να εμπιστευτούμε για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της κοινότητάς μας και να κάνει τη Ραφήνα ακόμα καλύτερη.

Σχετικές αναρτήσεις

Ερχεται νέος ΚΟΚ με τρία σημεία – φωτιά

lazaros lazaros

Κρήτη: Τράγος εισέβαλε σε αυτοκίνητο τουριστών (Video

lazaros lazaros

Μετά από δεκαετίες σιωπής και ερήμωσης, το Μπούρτζι άριστα αποκαταστημένο, με λειτουργική χρήση, αποδίδεται στο κοινό και στους επισκέπτες του.Υπουργείο πολιτισμού.

lazaros lazaros