Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΡοή ειδήσεων

ΟΙ ENCARDIA ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Οι ENCARDIA στο ΜΑΡΑΘΩΝΑ
20 χρόνια encardia, σπίτι μου είναι τα τραγούδια
Ο Δήμος Μαραθώνος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής διοργανώνουν μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα encardia στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Μαραθωνίου δρόμου την 3η Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00.

Είσοδος ελεύθερη.

Οι encardia τη φετινή χρονιά γιορτάζουν είκοσι χρόνια παρουσίας τους στην ελληνική μουσική σκηνή έχοντας ξεπεράσει τις τρεις χιλιάδες συναυλίες, με έξι προσωπικούς δίσκους και ένα πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ στο ενεργητικό τους καθώς και αμέτρητες συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Οι πέντε μουσικοί και οι χορευτές της ομάδας, πέρα από μία αρτιότατη καλλιτεχνικά μουσική παράσταση, δημιουργούν πάντοτε και την αίσθηση της γιορτής, μεταφέροντας στο θεατή τη χαρά και τον πλούτο μιας σπουδαίας πολιτιστικής κληρονομιάς, αυτής των ελληνοφώνων της Νότιας Ιταλίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Ιταλικού Νότου.

Τραγούδια της ξενιτιάς και της δουλειάς, τραγούδια για τον έρωτα και τη νοσταλγία και τέλος ο εκστατικός χορός της tarantella pizzica pizzica που οι δύο χορεύτριες των encardia θα μας δείξουν απλά τα βήματα για να χορέψουμε όλοι.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η ομάδα μουσικής του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!!

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Εντυπωσιακό βίντεο από την αναχώρηση του Skiathos Express από το Λιμάνι της Γλώσσας

lazaros lazaros

Νταϊάνα: Για 1,1 εκατ. δολάρια πουλήθηκε φόρεμά της

lazaros lazaros

Θεολογική Σχολή της Χάλκης: Για “τουρκικές εκπλήξεις” κάνει λόγο η Καράρ

lazaros lazaros