Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Οι τουρίστες απομακρύνονται από το Παλάτι των Βερσαλλιών καθώς ξέσπασε φωτιά στη στέγη

  • Πλάνα έδειξαν ίχνη λευκού καπνού να αναδύονται από το κάστρο του 17ου αιώνα

Φωτιά ξέσπασε στο ιστορικό παλάτι των Βερσαλλιών της Γαλλίας dailymail στα περίχωρα του Παρισιού, με αποτέλεσμα το προσωπικό να διατάξει μαζική εκκένωση τουριστών.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν ίχνη λευκού καπνού να αναδύονται από την οροφή του τεράστιου παλατιού του 17ου αιώνα που βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη, περίπου 10 μίλια από την καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας

.
Γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι σήμανε συναγερμός πυρκαγιάς σε ένα από τα κτίρια και ειδοποίησαν το προσωπικό που κάλεσε αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Οι πυροσβέστες κατέβηκαν στο κάστρο νωρίς σήμερα το απόγευμα για να σβήσουν τη φωτιά, καθώς τουρίστες και μέλη του προσωπικού πλημμύρισαν έξω από το ιστορικό κτίριο και στους μεγάλους κήπους που το περιβάλλουν.

/div


Στιγμιότυπα έδειχναν εκατοντάδες άστατους επισκέπτες να πλημμυρίζουν την αυλή έξω από ένα από τα κτίρια καθώς οι πυροσβέστες μπήκαν στο κτίριο για να εντοπίσουν και να σβήσουν τις φλόγες.


Λευκός καπνός φαίνεται να πέφτει από την ταράτσα του Παλατιού σήμερα το απόγευμα

Εκατοντάδες τουρίστες και μέλη του προσωπικού απομακρύνθηκαν από το παλάτι


Μια αεροφωτογραφία που τραβήχτηκε στις 28 Απριλίου 2021 δείχνει το Βασιλικό Παρεκκλήσι μετά την ανακαίνισή του στο Chateau de Versailles (Παλάτι των Βερσαλλιών) στις Βερσαλλίες, στα περίχωρα του Παρισιού


Μια γενική άποψη της περίφημης αίθουσας των κατόπτρων στο παλάτι των Βερσαλλιών κοντά στο Παρίσι

Σχετικές αναρτήσεις

Καστοριά: Αρκούδα εγκλωβίστηκε στο Κέντρο του Άργους-Ορεστικό

lazaros lazaros

Nταβός 2024: Πώς πέρασαν τις μέρες και τις νύχτες τους οι «ισχυροί» του πλανήτη

lazaros lazaros

Βασιλική Καβαλλάρη.Με ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά παραβρέθηκα εχθές στην έναρξη του 1ου Μαθητικού Συνεδρίου της Δ/νσης Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής.

lazaros lazaros