Ανατολική Αττική
ΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

Πάτρα: Εξαφανίστηκαν 5 αδέρφια από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Θρίλερ στην Πάτρα καθώς πέντε παιδιά εξαφανίστηκαν από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, στο οποίο είχαν μεταφερθεί μετά από εισαγγελική εντολή καθώς αφαιρέθηκε από τους γονείς τους η επιμέλεια.

Τα πέντε ανήλικα παιδιά, ηλικιών 8, 9, 10, 11 και 16 ετών είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο, όμως στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και τα πέντε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Live News τα παιδιά διέμεναν σε ισόγεια κατοικία στην Πάτρα κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Η εισαγγελική εντολή είναι να μην τα δουν καθόλου τα παιδιά οι γονείς τους», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, για να φιλοξενηθούν προσωρινά και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Ωστόσο, τα παιδιά ξέφυγαν από την προσοχή των εθελοντών και το «έσκασαν» από το νοσοκομείο, με τις Αρχές να κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.
achaianews.

Σχετικές αναρτήσεις

Εκδήλωση τιμής για την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ.Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

lazaros lazaros

Την Παρασκευή στον εισαγγελέα ο Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό μέσα σε μπαρ

lazaros lazaros

Financial Times: Ελλάδα-Ισπανία υπό πίεση να δώσουν αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

lazaros lazaros