Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡοή ειδήσεων

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες της Ναυτικής Αεροπορίας με παρουσία της Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βασιλική Καβαλλάρη

Παλλήνη, 31/01/2024
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ​

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ταχ. Δ/νση: 17ο χλμ. Λ. Μαραθώνος, Παλλήνη.Ταχ. Κώδικας: Τ.Κ. 15351
e-mail: ant.anatolikis@patt.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες της Ναυτικής Αεροπορίας παρευρέθη η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη
Στην τελετή του ετήσιου μνημόσυνου των πεσόντων της Ναυτικής Αεροπορίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, έξωθεν του I. N. Προφήτη Ηλία στη Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού, στο Kοτρώνι Μαραθώνα παρευρέθη η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη.

Σαν σήμερα, στις 31 Ιανουαρίου 1996, ώρα 5.30΄ το πρωί, κατέπεσε ελικόπτερο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που απονηώθηκε από τη φρεγάτα «Ναυαρίνον» για αναγνώριση στη βραχονησίδα Ίμια.


Τα τρία μέλη του πληρώματος, υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός,έχασαν τη ζωή τους, εκτελώντας το καθήκον τους απέναντι στην Πατρίδα.


Στην τελετή παρέστη ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας ενώ τη μνήμη των ηρώων τίμησαν, από τις Ένοπλες Δυνάμεις,ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος Κατάρας, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού Πλοίαρχος Αθανάσιος Φώσκας και πολλοί ακόμη αξιωματικοί και των τριών σωμάτων.

Σχετικές αναρτήσεις

Διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων, σύμφωνα με την έρευνα YouGov Profiles από την Focus Bari.

lazaros lazaros

Τραγωδία στις Άλπεις – Το μοιραίο λάθος των πέντε σκιέρ – Αγωνία για την 28χρονη αγνοούμενη

lazaros lazaros

Βόλος: Πανικός σε παραλία της Αγριάς – Φίδι δάγκωσε γυναίκα μέσα στη θάλασσα

lazaros lazaros