Ανατολική Αττική
ΔιάφοραΕΛΛΑΔΑ

Πλήρωσε εισιτήριο και δεν τον άφησαν να μπει στο καράβι γιατί το αυτοκίνητο… ήταν ηλεκτρικό

Επιβάτης πλοίου καταγγέλλει πως ενώ είχε κόψει εισιτήριο δεν του έπετρεψαν να επιβιβαστεί γιατί… είχε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο επιβάτης είχε κόψει εισιτήριο για το πλοίο της γραμμής της Σάμου που ερχόταν από τη Βόρεια Ελλάδα με προορισμό τον Πειραιά.

Το πλήρωμα, ωστόσο, τον ενημέρωσε ότι, λόγω σχετικής απόφασης της εταιρείας για… τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο οδιοκτήτης του αυτοκινήτου – που δραστηριοποιείται μάλιστα επαγγελματικά στις ενοικιάσεις οχημάτων – έχει αρκετές φορές, και μάλιστα πρόσφατα, μεταφέρει με τη συγκεκριμένη εταιρεία αυτοκίνητα. Η ναυτιλιακή, άλλωστε, είναι και η μοναδική που εξυπηρετεί τη γραμμή Πειραιάς – Σάμος.

Το απόγευμα της Δευτέρας, όμως, και συγκεκριμένα την ώρα που το πλοίο αναχωρούσε από το λιμάνι της Σάμου για τον Πειραιά, δεν επετράπη στον οδηγό να το φορτώσει στο πλοίο.

πηγη:cyclades24.

Σχετικές αναρτήσεις

Κόπηκε στα δύο το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου.

lazaros lazaros

Παρουσιάστηκε το μεγάλο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για τη Δυτική Αττική – Ποιά μεγάλα έργα περιλαμβάνει

lazaros lazaros

Πολιτικές & αθλητικές εφημερίδες 25/2/2024

lazaros lazaros