Ανατολική Αττική
Διάφορα

Politico: «Η Καϊλή είχε προσκαλέσει τη Μέτσολα στο Μουντιάλ του Κατάρ – Τα μηνύματα που σβήστηκαν»

Προσκλήσεις στη Ρομπέρτα Μέτσολα και την οικογένειά της για το Μουντιάλ του Κατάρ φέρεται να έστειλε η Εύα Καϊλή, όπως αναφέρει το νέο ρεπορτάζ του Politico επικαλούμενο τα έγγραφα που έχουν διαρρεύσει σχετικά με την ευρωπαϊκή έρευνα για το Qatar Gate.

«Αγαπητή μου Πρόεδρε! Ελπίζω να είσαι καλά. Πρέπει να σου δώσω μια πρόσκληση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μπορεί να ενδιαφέρεστε εσύ ή ο σύζυγός σου και τα αγόρια σου», φέρεται να αναφέρει το μήνυμα που απέστειλε μέσω Whatsapp η Εύα Καϊλή στην πρόεδρο της Ευρωβουλής στις 12 Νοεμβρίου του 2022.

Σύμφωνα με το Politico, στην πορεία ακολούθησαν κι άλλα μηνύματα τα οποία η Εύα Καϊλή φέρεται να έσβησε. Όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω περιστατικό, η ίδια φέρεται να ανέφερε ότι ήταν κοινή πρακτική για εκείνη να σβήνει τα μηνύματα στην εφαρμογή του Whatsapp.

Εκπρόσωπος της Ρομπέρτα Μέτσολα δήλωσε ότι η ευρωβουλευτής από τη Μάλτα «Δεν απάντησε ποτέ στο άτυπο μήνυμα που έστειλε η Καϊλή. οποιαδήποτε αιτήματα για την παρουσία της σε επίσημες εκδηλώσεις θα πρέπει να της αποστέλλονται μέσω των επίσημων διαύλων», για να συμπληρώσει ότι η Μέτσολα «δεν δέχτηκε κανένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Έχει καταγραφεί ότι αρνήθηκε να ταξιδέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω ανησυχιών για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Κατάρ».
Το Politico επισημαίνει ωστόσο ότι η Εύα Καϊλή είχε προσφέρει προσκλήσεις για το Μουντιάλ του Κατάρ και σε έναν από τους στενούς συνεργάτες της Μέτσολα, τον Αλεσάντρο Τσιοτσέτι, ο οποίος τις αρνήθηκε.

πηγη:documentonews.

Σχετικές αναρτήσεις

Αναστασία Ευαγγελίου-Ρίζου. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

lazaros lazaros

«Ψηφιακή Τράπεζα Γης»: Πότε θα ανοίξουν τα «γκισέ» για αγοραπωλησίες δικαιωμάτων δόμησης

lazaros lazaros

Βρετανία: Έρχεται ιστορική περίοδος φτώχιας στα επίπεδα της δεκαετίας 50

lazaros lazaros