Ανατολική Αττική
ΔιάφοραΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκαλούν οι τρομοκράτες της Χεζμπολάχ: Δεν μας τρομάζουν τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα

Η φιλοϊρανική τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου ανακοίνωσε σήμερα πως η αποστολή αμερικανικών αεροπλανοφόρων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής δεν τρομάζει ούτε τους μαχητές της ούτε τον λαό.
Διαμηνύουμε πως αυτή η κίνηση δεν θα τρομάξει ούτε τον λαό ούτε τις παρατάξεις μας. Οι αντιστασιακές ομάδες είναι έτοιμες για αντιπαράθεση μέχρι την τελική νίκη και την πλήρη απελευθέρωση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η Χεζμπολά επισημαίνει πως δεν εξεπλάγη από τη στάση της κυβέρνησης των ΗΠΑ και την υποστήριξή της στο Ισραήλ. «Θεωρούμε τις ΗΠΑ συμμέτοχες στη σιωνιστική επίθεση» και εν συνεχεία επιρρίπτει τις ευθύνες για ότι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή.

Απηύθυνε επίσης κάλεσμα σε όλες τις αραβικές και ισλαμικές χώρες, «που γνωρίζουν τη μαύρη αλήθεια για τις ΗΠΑ και τις επιθέσεις τους εναντίον των λαών του Ιράκ, της Συρίας και του Αφγανιστάν», να καταδικάσουν την αμερικανική παρέμβαση.

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν έχει τονίσει πως οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να παράσχουν ευρεία υποστήριξη στο Ισραήλ. Το Ισραήλ είναι παραδοσιακά ο σημαντικότερος σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μέση Ανατολή και ο μεγαλύτερος αποδέκτης αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας.

liberal.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Σύλλογος Κρητών Ραφήνας Πικερμίου. Αγιασμός έναρξης της νέας μουσικοχορευτικής χρονιάς.

lazaros lazaros

ΣΕΒ: Ορος επιβίωσης το ανταγωνιστικό ενεργειακό κόστος, τα αιτήματα

lazaros lazaros

6G: Γιατί ΗΠΑ και Ευρώπη προωθούν τις τηλεπικοινωνίες τεχνητής νοημοσύνης και ποιος ο ρόλος της Κίνας

lazaros lazaros