Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΡοή ειδήσεων

Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του Βρύζα μετά από αγωγή του Σαλπιγγίδη

Στα μαχαίρια εδώ και πολλά χρόνια βρίσκονται δυο πρώην συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ και την εθνική ομάδα. Ο λόγος; Οικονομικός. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Ζήσης Βρύζας έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια, καθώς ο πρώτος κατέθεσε αγωγή εναντίον του δεύτερου. Πριν από 11 χρόνια, το 2013, ο Βρύζας δανείστηκε από τον Σαλπιγγίδη 65.000 ευρώ, αλλά όπως φαίνεται δεν του τα επέστρεψε ποτέ.

Η αγωγή του Σαλπιγγίδη εκδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2018 και στις 18 Απριλίου 2019 εκδόθηκε η απόφαση που τον δικαιώνει.

Έτσι μπήκε στο στόχαστρο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών η μεζονέτα που διατηρεί ο Βρύζας στη Χαλκιδική. Τον Ιούνιο του 2019 έγινε κατάσχεση για 97.232,38 ευρώ, πλέον τόκων και εξόδων, κατά του Ζήση Βρύζα και υπέρ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Το πρώτο σφυρί για το συγκεκριμένο ακίνητο χτύπησε στις 15 Ιανουαρίου 2020, με τιμή εκκίνησης 250.000 ευρώ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια και συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου έχει προγραμματιστεί νέος πλειστηριασμός για το ίδιο ακίνητο και με τους ίδιους πρωταγωνιστές, δηλαδή τον Ζήση Βρύζα ως οφειλέτη και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ως επισπεύδοντα. Το συνολικό εμβαδόν της μεζονέτας που έχει θέα θάλασσα, φτάνει στα 125 τ.μ. (70 τ.μ. ισόγειο + 55 τ.μ. ο 1ος όροφος). Ο περιβάλλων χώρος του συγκροτήματος έχει ωραία διαμόρφωση με φυτεύσεις και πλακοστρώσεις, περιμετρική περίφραξη με ψηλό τοιχίο από μπετόν, πόρτα ασφαλείας, κλπ. Όσον αφορά την τιμή πρώτης προσφοράς, έχει οριστεί σε 200.000 ευρώ, δηλαδή μειωμένη κατά 20% σε σχέση με την τιμή εκκίνησης του αρχικού πλειστηριασμού.

iapopsi.gr:Το ακίνητο βρίσκεται εντός του συγκροτήματος κατοικιών με την επωνυμία «Γαλανό», στη θέση «Τηγάνι Ράχη» της Κοινότητας Αφύτου, της Δ.Ε. Κασσάνδρας, του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής

 

Σχετικές αναρτήσεις

Το NASCAR και το Netflix δημοσίευσαν το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά που θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου.

lazaros lazaros

Κορώπη – Επετειακή Εκδήλωση Αφιερωμένη στην Επανάσταση του 1821.

lazaros lazaros

Μαρια Σπανού (ΕΔΔΥΠΠΥ) Προωθούμε τη Διαφύλαξη της Υγείας και της Ποιότητας Ζωής των Συνδημοτών μας.

lazaros lazaros