Ανατολική Αττική
ΚΟΣΜΟΣ

Σφαγή στη Μόσχα: Νέες απειλές από το ISIS μετά τα βασανιστήρια στους συλληφθέντες

Μετά τα πλάνα που έκαναν τον γύρο του κόσμου και έδειχναν τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι τέσσερις ύποπτοι για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, το Ισλάμικό Κράτος απείλησε να «σφαγιάσει» τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι τέσσερις Ρώσοι υπήκοοι, που αναγνωρίστηκαν ως Dalerdzhon Mirzoyev, 32 ετών, Saidakrami Rachabalizoda, 30 ετών, Shamsidin Fariduni, 25 ετών, και Mukhammadsobir Faizov, 19 ετών, υποβλήθηκαν σε σκληρές συνθήκες κράτησης και εμφανίστηκαν σε ρωσικό δικαστήριο την Κυριακή με σοβαρά τραύματα.

Βίντεο από τα βασανιστήρια

Ένα βίντεο έδειχνε τον Rachabalizoda να κλαίει και να ουρλιάζει στο έδαφος, καθώς οι Ρώσοι στρατιώτες τον χτυπούσαν με τα κοντάκια των όπλων τους, ενώ ένα μεταγενέστερο βίντεο έδειχνε έναν αξιωματικό να του κόβει το δεξί αυτί και να τον ταΐζει με τη βία.

Αργότερα εμφανίστηκε στο δικαστήριο με πρησμένα χαρακτηριστικά προσώπου και έναν τεράστιο επίδεσμο στο δεξί του αυτί

Πώς απάντησε το Ισλαμικό Κράτος

Η τρομοκρατική οργάνωση, η οποία ανέλαβε δύο φορές την ευθύνη για την επίθεση, δήλωσε ότι οι εικόνες και τα βίντεο που διέρρευσαν από την κακοποίηση που υπέστησαν οι τρομοκράτες από τις ρωσικές αρχές απλώς αύξησαν τη «δίψα για αίμα για χιλιάδες αδελφούς τους».

Ακόμη, το Ισλαμικό Κράτος ανέφερε: «Προς όλους τους άγριους Ρώσους! Σταματήστε να βασανίζετε κρατούμενους του Ισλαμικού Κράτους». «Προσοχή! Μην νομίζετε ότι δεν έχουμε την ευκαιρία να σας εκδικηθούμε για τους αιχμάλωτους αδελφούς μας. Στην επίθεση της Παρασκευής, σας αποδείξαμε ότι, θεού θέλοντος, οι Μουτζαχεντίν του Ισλαμικού Κράτους μπορούν να σας τιμωρήσουν για οποιαδήποτε φρίκη σας» πρόσθεσε το ISIS, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Περιμένετε μια σφαγή, πολύ σύντομα», απειλεί το Ισλαμικό Κράτος και συνεχίζει: «Αυτή τη φορά, θα σας χτυπήσουμε τόσο δυνατά στο κεφάλι που οι μελλοντικές γενιές, θεού θέλοντος, θα σας θυμούνται και αυτοί οι πόνοι και οι πληγές του παρελθόντος θα ξεχαστούν».

«Ναι! Πολύ βαριά, θανατηφόρα, αιματηρά, καυτά και καταστροφικά χτυπήματα. Περιμένετε! Περιμένετε μια σφαγή, θεού θέλοντος. Πολύ σύντομα, θεού θέλοντος» προειδοποιεί το Ισλαμικό Κράτος.

Η απειλητική ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους
πηγη:ingr

Σχετικές αναρτήσεις

Μαρκ Ζάκερμπεργκ: Συγγνώμη στους γονείς παιδιών στη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία

lazaros lazaros

Μετεωρίτης φωτίζει τον ουρανό της χερσονήσου τα ξημερώματα της Κυριακής

lazaros lazaros

Διασώθηκαν οι πέντε εγκλωβισμένοι σε σπήλαιο της Σλοβενίας

lazaros lazaros