Ανατολική Αττική
Διάφορα

Στα εγκαίνια της Έκθεσης HORECA η Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη.

  • Στα εγκαίνια της Έκθεσης HORECA,του μεγαλύτερου εκθεσιακού γεγονότος, διεθνών προδιαγραφών για τα Ξενοδοχεία και την Εστίαση, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Metropolitan Expo στα Σπάτα, παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής κ. Βίκυ Καβαλλάρη, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά.
  • Την Έκθεση εγκαινίασε ο κ.  Γιάννης Σμυρλής, Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της διοργανώτριας εταιρείας ForumAE, κ. Θάνου Παναγούλια.

Πρόκειται για το εκθεσιακό γεγονός που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες επαγγελματίες απ’ όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τη φιλοξενία και δημιουργεί τις ευκαιρίες για σύναψη εμπορικών συμφωνιών και σημαντικές επενδύσεις ενώ έχει καταφέρει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την έναρξη της σεζόν του κλάδου.


Στο τομέα του τουρισμού, την βαριά βιομηχανία της Χώρας μας, η Περιφέρεια Αττικής υπό τη διοίκηση του Περιφερειάρχη Ν. Χαρδαλιά στοχεύει τόσο στο να είναι η Αττική ένας από τους κύριους προορισμούς, όσο και στο να αυξήσει την επισκεψιμότητά της 12 μήνες το χρόνο.


Με τη συνεργασία Κυβέρνησης, Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ και Περιφέρειας και εργαλείο την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου πόρου από τις χρηματοδοτικές πηγές (εθνικοί πόροι και ευρωπαϊκά κονδύλια)να ενισχυθεί η τουριστική προβολή της Αττικής και ο σχεδιασμός νέων δράσεων που προωθούν την ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού, καθώς και την ενθάρρυνση νέων επενδύσεων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ​
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
17ο Χλμ. Λ. Μαραθώνος
Παλλήνη – Τ.Κ. 15351
Fax: 213 200 5105
e-mail: ant.anatolikis@patt.gov.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ιαπωνία: Προσφέρει 300 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξη τεχνολογίας οπτικών ημιαγωγών.

lazaros lazaros

Ferrari 250 GTO πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι ποσού που ζαλίζει -Έγινε το δεύτερο πιο ακριβό αυτοκίνητο του πλανήτη

lazaros lazaros

Σεισμός στη Λήμνο 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

lazaros lazaros