Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΚΑΙΡΟΣ

Σύσκεψη με τον Κωνσταντίνο Βουγιουκλάκη, Γενικό Διευθυντή Αποχέτευσης Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., είχε σήμερα το πρωί η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου.

Σύσκεψη με τον Κωνσταντίνο Βουγιουκλάκη, Γενικό Διευθυντή Αποχέτευσης Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., είχε σήμερα το πρωί η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας, κ. Αλέξανδρου Κουκά και του Γενικού Γραμματέα, κ. Κωνσταντίνου Βαφειάδη

Ο κ. Κ. Βουγιουκλάκης ενημέρωσε την Δήμαρχο Διονύσου για την πορεία της δημοπράτησης του έργου της αποχέτευσης στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Η κα. Κ. Μαϊχόσογλου, από την πλευρά της, υπενθύμισε τη μεγάλη σημασία που έχει για τον Δήμο μας η άμεση κατασκευή του συγκεκριμένου έργου.

Παράλληλα, συζητήθηκε και η πορεία της μελέτης για την κατασκευή του συλλεκτήριου αγωγού, που θεωρείται απαραίτητος για την αποχέτευση και του υπόλοιπου τμήματος του Κρυονερίου.

Η νέα Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε στενή επαφή με την Ε.ΥΔ.Α.Π. ΑΕ για την ολοκλήρωση και την απόδοση σε λειτουργία όλων των έργων της αποχέτευσης στην περιοχή μας, καθ’ ότι αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Δήμος Διονύσου

http://dionysos.gr

 

Σχετικές αναρτήσεις

24ο Αντάμωμα Χορευτικών στον Ωρωπό.

lazaros lazaros

Τέσσερα νέα οικιστικά έργα από τη Lamda Development στο Ελληνικό

lazaros lazaros

Εύβοια: Πού δημιουργείται η «έξυπνη πόλη» με έργα 3 εκατ. ευρώ

lazaros lazaros