Ανατολική Αττική
Διάφορα

Τα κάλαντα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας έψαλαν, άστεγοι και άτομα με αυτισμό.

Σαφές κοινωνικό και όχι μόνον, μήνυμα απέστειλε η Προεδρία της Δημοκρατίας μέσα από τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Άστεγοι και άτομα με αυτισμό, αλλά και παιδιά Ουκρανών είπαν, μεταξύ άλλων, τα κάλαντα στην κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η αρχή έγινε από την μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την Προεδρική Φρουρά, για να ακολουθήσουν, διαδοχικώς, μέλη της Ακαδημίας Αυτισμού UniquALL του βετεράνου μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου και της Eurohoops Academy του συναθλητή του, Θοδωρή Παπαλουκά -μαζί τους ήταν και η αν. Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Ακόμη, κάλαντα είπαν οι συντοπίτες της Προέδρου, από την Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας, αλλά και η χορωδία των Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων -μαζί τους ο βουλευτής Επικρατείας Γιώργος Σταμάτης, που έχει διατελέσει γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας.

Κάλαντα είπαν επίσης στην κυρία Σακελλαροπούλου η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσε το ουκρανικό σχολείο «Μπερεγίνια». Η γιορτή έκλεισε με την Πανηπειρωτική Συνοσπονδία Ελλάδος και τη Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας.

κ

 

κ

κ

κ

κ

κ

πηγη:ellada24

Σχετικές αναρτήσεις

Επιχείρηση Prosperity Guardian: Συμμαχία των ΗΠΑ και άλλων 9 που θα δρα στην Ερυθρά Θάλασσα ενάντια στις επιθέσεις των Χούθι

lazaros lazaros

Θεσσαλονίκη: Τρελό γλέντι Παραμονή Πρωτοχρονιάς – Εσπασαν 20.000 φλεγόμενα πιάτα υπό τους ήχους του Βασίλη Καρρά

lazaros lazaros

Οι Σέρβοι της Βοσνίας γιόρτασαν την εθνική τους εορτή παρά τις προειδοποιήσεις από ΕΕ και ΗΠΑ

lazaros lazaros