Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΔιάφορα

Τι νέο φέρνει η Suzuki GSX-S1000GX (+video

Με την GSX-S1000GX η Suzuki μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των σπορ crossover.

Η Suzuki έκανε το μεγάλο… μπαμ για το 2024 παρουσιάζοντας την εντυπωσιακή και πλήρως εξοπλισμένη GSX-S1000GX. Η μοτοσικλέτα είναι μεν βασισμένη στην GSX-S1000GT, αλλά κουβαλάει πάνω της μια εντελώς νέα φιλοσοφία και κάποια τεχνολογικά στοιχεία που δεν έχουμε συναντήσει σε κανένα άλλο μοντέλο της Suzuki μέχρι σήμερα.

Το βασικό στοιχείο της νέας GSX-1000GX είναι οι αναρτήσεις. Είναι η πρώτη Suzuki που υιοθετεί τις βηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις SAES (Suzuki Advanced Electronic Suspension). Το GX διαθέτει αυξημένη διαδρομή ανάρτησης 150 χιλ. εμπρός και πίσω για να δημιουργήσει μια όρθια θέση οδήγησης. Η μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης βοηθά επίσης το GX να κάνει πιο φιλική τη μοτοσικλέτα στις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Οι αναρτήσεις μπορούν ηλεκτρονικά να ρυθμιστούν από τον αναβάτη μέσω της οθόνης TFT της μοτοσικλέτας.

Επιπλέον, οι αναρτήσεις διαθέτουν σύστημα ημι-ενεργητικής λειτουργίας το οποίοανιχνεύει ανώμαλες του δρόμου με βάση τους αισθητήρες, την IMU και την ταχύτητα και ενεργοποιεί το Suzuki Floating Ride Control (SFRC) για να βοηθήσει στην εξομάλυνση. Το σύστημα επίσης προσαρμόζει το ηλεκτρονικό γκάζι για να παρέχει πιο ήπια, πιο ελεγχόμενη απόκριση γκαζιού.

Ο κινητήρας της GSX-S1000GX είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος 999 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 152 ίππους και 106 Nm ροπής. Συνοδεύεται από πλούσια ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως traction control, ABS Στροφής, quickshifter, σύστημα ελέγχου της σούζας, μονάδα IMU και Cruise Control. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο περιμετρικό και το υποπλαίσιο ενισχυμένο, ενώ τα φρένα είναι της Brembo.

Η τιμή της νέας μοτοσικλέτας της Suzuki αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Αυτή είναι η νέα GSX-S1000GX.

πηγη:NewsAuto.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Υποβρύχιο του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στο βυθό της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

lazaros lazaros

Ιcons of the seas: Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο της ιστορίας είναι όσο 5 Τιτανικοί

lazaros lazaros

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον «Εθνικό Κήρυκα»

lazaros lazaros