Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΡοή ειδήσεων

Τι νέο φέρνει η Suzuki GSX-S1000GX (+video

Με την GSX-S1000GX η Suzuki μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των σπορ crossover.

Η Suzuki έκανε το μεγάλο… μπαμ για το 2024 παρουσιάζοντας την εντυπωσιακή και πλήρως εξοπλισμένη GSX-S1000GX. Η μοτοσικλέτα είναι μεν βασισμένη στην GSX-S1000GT, αλλά κουβαλάει πάνω της μια εντελώς νέα φιλοσοφία και κάποια τεχνολογικά στοιχεία που δεν έχουμε συναντήσει σε κανένα άλλο μοντέλο της Suzuki μέχρι σήμερα.

Το βασικό στοιχείο της νέας GSX-1000GX είναι οι αναρτήσεις. Είναι η πρώτη Suzuki που υιοθετεί τις βηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις SAES (Suzuki Advanced Electronic Suspension). Το GX διαθέτει αυξημένη διαδρομή ανάρτησης 150 χιλ. εμπρός και πίσω για να δημιουργήσει μια όρθια θέση οδήγησης. Η μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης βοηθά επίσης το GX να κάνει πιο φιλική τη μοτοσικλέτα στις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Οι αναρτήσεις μπορούν ηλεκτρονικά να ρυθμιστούν από τον αναβάτη μέσω της οθόνης TFT της μοτοσικλέτας.

Επιπλέον, οι αναρτήσεις διαθέτουν σύστημα ημι-ενεργητικής λειτουργίας το οποίοανιχνεύει ανώμαλες του δρόμου με βάση τους αισθητήρες, την IMU και την ταχύτητα και ενεργοποιεί το Suzuki Floating Ride Control (SFRC) για να βοηθήσει στην εξομάλυνση. Το σύστημα επίσης προσαρμόζει το ηλεκτρονικό γκάζι για να παρέχει πιο ήπια, πιο ελεγχόμενη απόκριση γκαζιού.

Ο κινητήρας της GSX-S1000GX είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος 999 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 152 ίππους και 106 Nm ροπής. Συνοδεύεται από πλούσια ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως traction control, ABS Στροφής, quickshifter, σύστημα ελέγχου της σούζας, μονάδα IMU και Cruise Control. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο περιμετρικό και το υποπλαίσιο ενισχυμένο, ενώ τα φρένα είναι της Brembo.

Η τιμή της νέας μοτοσικλέτας της Suzuki αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Αυτή είναι η νέα GSX-S1000GX.

πηγη:NewsAuto.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών:Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και Ευρωεκλογές – Τι συζητήθηκε στο άτυπο debate

lazaros lazaros

Γάζα: Ο αμερικανικός στρατός άρχισε την κατασκευή προβλήτας

lazaros lazaros

Εκθέματα του Χρυσού Ολυμπιονίκη της Αθήνας το 2004 ‘’ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΠΑΛΝΤΙΝΙ’’ κοσμούν από σήμερα το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

lazaros lazaros