Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Τιμή ρεκόρ 50 εκ. ευρώ για την πιο προνομιακή βίλα της Μυκόνου

Ο διάσημος κομμωτής, Charles Worthington, που είχε αγοράσει την πρώην βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου, την βγάζει προς πώληση σε τιμή που αν επιτευχθεί θα σπάσει κάθε ρεκόρ στο νησί των Ανέμων.

Το ειδυλλιακό νησί της Μυκόνου έχει καθιερωθεί ως η παιδική χαρά για τους πλούσιους και τους διάσημους, ενώ τα τελευταία χρόνια, οι επισκέπτες συρρέουν μαζικά σε αυτό το λαμπερό resort. Εξαίρεση δεν αποτελεί και ο γνωστός κομμωτής Charles Worthington, ο οποίος έχει συνεργαστεί με διασημότητες όπως η Goldie Hawn, η Sharon Stone, η Lily James, η Tracey Emin, αλλά και οι Sarah Jessica Parker και Kim Cattrall. Ο Worthington εδώ και ένα μικρό διάστημα προσπαθεί να πουλήσει την βίλα του, των οκτώ υπνοδωματίων, έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το κτηματομεσιτικό γραφείο Beauchamp Estates.
Το The Cape αποτελεί ένα υπερ-πολυτελές νησιωτικό καταφύγιο στην περιοχή Xoυλάκια της Μυκόνου και είναι χτισμένο στην κορυφή ενός βράχου, παρέχοντας μια πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος που κόβει την ανάσα.
πηγη:mykonosvoice.

Σχετικές αναρτήσεις

Μόναχο: Ακτιβιστές για το κλίμα προκάλεσαν προβλήματα στο αεροδρόμιο

lazaros lazaros

Ο τηλεπικοινωνιακός χάρτης στην Ελλάδα – Αλλαγές, σενάρια και νέα πρόσωπα

lazaros lazaros

Mises Institute – Οικονομικός Αρμαγεδδών: Τα υψηλά επιτόκια θα προκαλέσουν «πιστωτικό γεγονός» στις ΗΠΑ, ενώ η εναλλακτική λύση είναι ακόμη χειρότερη…

lazaros lazaros