Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΡοή ειδήσεων

Το διακύβευμα αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι να ηττηθεί το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, των διαπλεκόμενων και της νοοτροπίας που μας οδηγεί σε κοινωνική σήψη και αναλγησία

Το διακύβευμα αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι να ηττηθεί το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, των διαπλεκόμενων και της νοοτροπίας που μας οδηγεί σε κοινωνική σήψη και αναλγησία

Οι απανωτές τραγωδίες και η αδυναμία της κυβέρνησης και του επιτελικού κράτους να σταθούν στο πλευρό των πολιτών και να τους σώσουν κυριολεκτικά, θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας και στη ψυχή μας.

Τα νέα παιδιά που «δολοφονήθηκαν» στα Τέμπη από την αδιαφορία και αδηφαγία υπουργών και την αναισθησία και τεμπελιά των καλά βολεμένων δημόσιων υπαλλήλων.

Οι πυρκαγιές που έκαψαν περιβαλλοντικό πλούτο που δεν θα δούνε οι επόμενες γενιές όπως το δάσος της Δαδιάς, το δάσος με τις πεταλούδες στη Ρόδο, την Πάρνηθα και τα ελάφια της.
Τα χιλιάδες ζώα που πνίγηκαν στην Θεσσαλία και σαπίζουν άθαφτα, οι αγροτικές περιουσίες και τα σπίτια που δεν θα ξαναγίνουν πια όσο βρίσκονται εν ζωή οι κάτοχοί τους.

Η κτηνώδης δολοφονία του άδολου Αντώνη.

Ας μη πάνε αδικοχαμένα όλα αυτά, ας μας διδάξουν τουλάχιστον κάτι απλό που επιβάλλει η κοινή λογική αλλά και η ηθική.

Να ψηφίσουμε με σύνεση και προσοχή όχι κόμματα και αρχηγούς αλλά υποψηφίους. Υποψηφίους καθαρούς, έντιμους και ικανούς.

Υποψηφίους που δεν φοβούνται να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι σε κάθε αδικία, ανεντιμότητα και διαπλοκή. Απέναντι σε ρατσιστές, μισογύνηδες, δολοφόνους, τραμπούκους, κτήνη που κακοποιούν γυναίκες , παιδιά και ζώα.

Υποψηφίους που θα «σπάσουν» το χέρι που ετοιμάζεται να βουτήξει στο μέλι, που θα πολεμήσουν τις πελατειακές σχέσεις και θα περιθωριοποιήσουν τα κομματόσκυλα, τους οσφυοκάμπτες, τους λομπίστες και τις οικογένειες των απευθείας αναθέσεων.

Ψηφίστε υποψηφίους που έχετε παρακολουθήσει την πορεία τους και έχουν δείγματα γραφής σκληρής δουλειάς, εντιμότητας και προσφοράς.

Υπάρχουν παντού αυτοί οι υποψήφιοι όποιο συνδυασμό και αν ψηφίζετε.

Υπάρχουν ήδη εκλεγμένοι που υπηρέτησαν σε νευραλγικές θέσεις αδιάκοπα και έχουν αποδείξει την αξία τους σε θέματα πολεοδομικά, τεχνικά, πολιτικής προστασίας, περιβάλλοντος.

Υπάρχουν γυναίκες αγωνίστριες με τσαγανό, αυθεντικές που τρέχουν για ανθρώπους και ζώα και δεν έχουν οικογενειακές περγαμηνές ή περιουσίες ή συζύγους να τις στηρίξουν.

Υπάρχουν υποψήφιοι αυτόφωτοι έμπειροι, ικανοί, δημότες της προσφοράς που ζητάνε την ψήφο σας με αξιοπρέπεια και διαφάνεια για πρώτη φορά.

Νέα παιδιά που με σεμνότητα και σύνεση χωρίς αλαζονεία και έπαρση βρήκαν το θάρρος να εκτεθούν.

Μείνετε μακριά από αδέλφια, κόρες, γιους, γαμπρούς και νύφες των απευθείας αναθέσεων.

Δεν χρειαζόμαστε πολιτικές δυναστείες στον τόπο μας.

Χρειαζόμαστε υποψηφίους χωρίς συγγενικά, πολιτικά και διαπλεκόμενα βάρη !

Εάν δεν τολμήσετε, θα συνεχίσουμε να καιγόμαστε, να πνιγόμαστε, να πτωχεύουμε, να σκύβουμε το κεφάλι με ντροπή κάθε φορά που κακοποιείται ένα παιδί, μια γυναίκα, ένα αθώο πλάσμα και να γεμίζουμε με οργή κάθε φορά που δολοφονούν έναν Αντώνη στο βωμό του χρήματος !
Η αλλαγή που ζητάτε δεν θα έρθει από μόνη της ,

θα έρθει γιατί θα την φέρετε εσείς με την ψήφο σας.

Τολμήστε να πείτε ΟΧΙ στον κολλητό, στον συγγενή, στην υποχρέωση μιας χάρης.

Τολμήστε για την αλλαγή που θέλετε να γίνει στην κοινωνία μας να πείτε ΝΑΙ σε υποψήφιους καθαρούς, αυθεντικούς και ικανούς .

Κατερίνα Τσατσαρώνη Υποψήφια στο τοπικό Βούλας με τον συνδυασμό της Κλαίρης Σαραντάκου  http://ananeosivvv.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεχίζονται οι συναντήσεις εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής Βίκυς Καβαλλάρη με τους Δημάρχους Αχαρνών και Παιανίας.

lazaros lazaros

Βρυξέλλες: Πάνω από 670 άνθρωποι εκκένωσαν περιοχή μετά από έκρηξη σε σπίτι – Τρεις τραυματίες

lazaros lazaros

Παρίσι: Εργαστήριο της Μαρί Κιουρί γλίτωσε από τις μπουλντόζες, προς το παρόν

lazaros lazaros