Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑΡοή ειδήσεων

“Το Ερευνητικό Έργο “Πικέρμι 123: Εμβληματικό Θεματικό Πάρκο Παλαιοντολογίας Πικερμίου” καλωσορίζει δημιουργικά τη νέα χρονιά!”

Τα μέλη της Ερευνητικής Ομάδας του Έργου «Πικέρμι 123: Δημιουργία Εμβληματικού Θεματικού Πάρκου Παλαιοντολογίας, στη Δημοτική Ενότητα Πικερμίου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, έργο παγκόσμιας σημασίας, με ανάδειξη της Ταυτότητας Τόπου και χαρακτηριστικά Καινοτόμου Σχεδιασμού τετραπλής έλικας» στέλνουμε σε όλες και όλους τις πιο θερμές ευχές μας για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Ευχές για υγεία, ειρήνη, δημιουργία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία!!!

Το 2023 έκλεισε με αισθήματα ικανοποίησης για την ουσιαστική δουλειά που ολοκληρώθηκε και κατατέθηκε από την Ερευνητική Ομάδα, στα πλαίσια της πρώτης φάσης της μελέτης ωρίμανσης του Ερευνητικού Έργου. Κύριος του Ερευνητικού Έργου είναι ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου.


Το 2024 με πολλή δημιουργική διάθεση, συνεχίζονται οι πολύπλευρες ενέργειες και εργασίες για την εξέλιξη στις επόμενες φάσεις του Έργου. Η δημιουργία του Εμβληματικού Θεματικού Πάρκου Παλαιοντολογίας Πικερμίου θα αναδείξει το Πικέρμι, το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και θα αποτελέσει πολλαπλά μοχλό ανάπτυξης της περιοχής .

Το Ερευνητικό Έργο “Πικέρμι 123” εντάσσεται στο Περιφερειακό Σύστημα Καινοτομίας, σύμφωνα με τον Εθνικό και Ευρωπαϊκό ορθολογικό σχεδιασμό, τους περιορισμούς και την τεκμηρίωση που απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Απαραίτητος όρος η συνεχής ενεργοποίηση της “τέταρτης έλικας”, με τη συμβολή της Κοινωνίας των Πολιτών, τους τοπικούς και υπερτοπικούς Φορείς Πολιτισμού και τις Συλλογικότητες.

Η πλήρης ανακοίνωση στον ιστοχώρο μας:

Η πλήρης ανακοίνωση στον ιστοχώρο μας:

Σχετικές αναρτήσεις

Βραβεία GRAIL: Οι νικητές των ελληνικών “Οσκαρ” αρχιτεκτονικής, interior και φωτισμού

lazaros lazaros

Παρουσίαση του βιβλίου- λευκώματος της Μιράντας Παυλίδου με τίτλο ” Η ιστορία των λιγνιτών της δυτικής Μακεδονίας (1925 – 1957)

lazaros lazaros

UNICEF: 700.000 παιδιά στο Σουδάν κινδυνεύουν από οξύ υποσιτισμό

lazaros lazaros