Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΡοή ειδήσεων

Βασίλης Τσιγάρας. Με στόχο να καταφέρουμε να συνεχίσουμε και υλοποιήσουμε τα έργα που δρομολογήθηκαν και όσα συνεχίζουν να δρομολογούνται για την επόμενη μέρα.

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Ονομάζομαι Βασίλης Τσιγάρας και ζω στην Αρτέμιδα με τη σύζυγο μου Ελισάβετ και τα δύο παιδιά μας, Γιάννη και Κατερίνα.
Γεννήθηκα στην Αθήνα όπου ολοκλήρωσα τη φοίτηση μου στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Συνέχισα τις σπουδές μου στη λογιστική και χρηματοοικονομική εμβαθύνοντας τις γνώσεις μου στην πληροφορική και εφαρμογές της στη διοίκηση και οικονομία. Έχω καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Συμμετείχα ενεργά επί σειρά ετών σε διάφορες επιτροπές του δήμου ως τακτικό μέλος όπως: επιτροπή συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών, επιτροπή διαβούλευσης, επιτροπή ονοματοδοσίας οδών – πλατειών κλπ.
Επιπλέον, κατά το παρελθόν μοίρασα την εμπειρία μου στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας, ως ένα απ’ τα ιδρυτικά μέλη του φορέα «Πρωτοβουλία για τη προστασία και ανάπτυξη παραλίας Αρτέμιδος» και κατόπιν από τη θέση αντιπροέδρου.

Παράλληλα οι κατά καιρούς παρεμβάσεις μου με κατάθεση υπομνημάτων και προτάσεων, προς τα επισπεύδοντα Υπουργεία πάνω σε θέματα παραχώρησης αιγιαλού και παραλίας, λόγω πολυετούς ενασχόλησης μου με το αντικείμενο, καθώς και σε ζητήματα βελτίωσης στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο γνωστοποίησης λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) διαμόρφωσαν στη πορεία μια ευέλικτη διαδικασία προς όφελος του συγκεκριμένου κλάδου.

Δημιούργησα και διαχειρίζομαι με συνεργάτες δύο ανεξάρτητες τοπικές σελίδες ενημέρωσης (Σπάτα Αρτέμιδα • Εν Δράση και Artemis Spata in Motion) και επίσης δυο ιστολόγια (Blogs) δίνοντας ελεύθερο βήμα έκφρασης στα μέλη καθώς και χώρο στους επαγγελματίες της πόλης να διαφημίζουν τα καταστήματα και τα προϊόντα τους .

Η απόφαση ανανέωσης της στήριξης μου στο νυν Δήμαρχο Κο Δημήτρη Μάρκου, ήρθε “ζυγίζοντας” όλα τα δεδομένα, τα πρόσωπα, τις καταστάσεις και τις τρέχουσες συγκυρίες σκεπτόμενος το όφελος της πόλης, με στόχο να καταφέρουμε να συνεχίσουμε και υλοποιήσουμε τα έργα που δρομολογήθηκαν και όσα συνεχίζουν να δρομολογούνται για την επόμενη μέρα.

Κλείνοντας φίλες και φίλοι, σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις 8.10.2023 και να μου δώσετε τη δύναμη να μιλήσω για τα αιτήματά μας, να υποστηρίξω την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας και να συμβάλω με τις ιδέες και τις προτάσεις μου στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Τσιγάρας
Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αρτέμιδος.

Σχετικές αναρτήσεις

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών:Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και Ευρωεκλογές – Τι συζητήθηκε στο άτυπο debate

lazaros lazaros

Χορός και τραγούδι στη γιορτή σαρδέλας που διοργάνωσε στο λιμάνι Ο ΣYΛΛOΓOΣ EPAΣITEXNΩN AΛIEΩN PAΦHNAΣ.

lazaros lazaros

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος: Σημαντικές αποστολές με ελληνικό “χρώμα” το 2024

lazaros lazaros