Ανατολική Αττική
ΚΟΣΜΟΣΡοή ειδήσεων

Βενετία: Αναποδογύρισε η γόνδολα και βρέθηκαν στο νερό – Aρνήθηκαν να καθίσουν και να σταματήσουν να βγάζουν selfies

Ένα γκρουπ τουριστών έπεσε σε ένα κανάλι στη Βενετία, όταν η γόνδολα στην οποία επέβαιναν ανατράπηκε, αφού δεν αγνόησαν τις συστάσεις του γονδολιέρη να σταματήσουν να βγάζουν selfies και να καθίσουν στις θέσεις τους.

Σύμφωνα με τη Guardian, ο γονδολιέρης, ο οποίος είχε επιχειρήσει έναν δύσκολο ελιγμό καθώς οδηγούσε το σκάφος κάτω από μια γέφυρα κοντά στην περιοχή της πλατείας του Αγίου Μάρκου, κατέληξε επίσης στο νερό προτού σπεύσει να σώσει τους επιβάτες.
Το γκρουπ από την Κίνα είχε μετακινηθεί και έβγαζε selfies με φόντο τα διάσημα αξιοθέατα της πόλης, όταν συνέβη το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο και κοινοποιήθηκε ευρέως στο διαδίκτυο.

Ο ελιγμός του γονδολιέρη κάτω από τη γέφυρα απαιτούσε τη μέγιστη δυνατή ισορροπία του βάρους πάνω στο σκάφος, αλλά οι επιβάτες φέρεται να αγνόησαν τις εντολές του να καθίσουν και αντ’ αυτού συνέχισαν να σηκώνονται και να βγάζουν φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το σκάφος.
Μια ανάρτηση στη σελίδα στο Instagram του Venezia Non è Disneyland (Η Βενετία δεν είναι Disneyland), ενός λογαριασμού που δημιουργήθηκε από νεαρούς Βενετσιάνους για να καταγράφει τα ατυχήματα των τουριστών στην πόλη, ανέφερε ότι η ομάδα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο και της παρασχέθηκε «φιλοξενία και ζεστασιά» στο κοντινό θέατρο La Fenice.

πηγη: protothema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα: Μαθητής τραυματίστηκε από βεγγαλικά στη γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

lazaros lazaros

Εξοχικά: Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη ζήτηση για Έλληνες και ξένους

lazaros lazaros

25η Μαρτίου 1821. Υποχρεούμαστε Να Παραδώσουμε την Ελλάδα στα Παιδιά μας Όπως την Παραλάβαμε.

lazaros lazaros