Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

[VIDEO] Δείτε τον νέο Piraeus Tower από μέσα λίγο πριν την ολοκλήρωση του

Άνοιξε για το κοινό ο Piraeus Tower, ο νέος Πύργος του Πειραιά που έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, στα πλαίσια του Open House Athens 2024.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το νέο Πύργο από μέσα και ξεναγηθείτε στους ορόφους του λίγο καιρό πριν τα επίσημα εγκαίνια της μεγάλης επένδυσης.

To προσεχές διάστημα μάλιστα μετακομίζουν σε αυτόν οι πρώτοι ένοικοί του το προσεχές διάστημα. Όπως δημοσιοποιήθηκε από την εταιρεία, ο νέος Πύργος του Πειραιά ξεκίνησε να υποδέχεται τους νέους τους ενοίκους

Τις επόμενες εβδομάδες, η Dialectica, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες, σύμφωνα με τους Financial Times και Statista, πρόκειται να εγκατασταθεί στα νέα της γραφεία, στον πρώτο “πράσινο” ουρανοξύστη της Ελλάδας.

Το ανακαινισμένο κτήριο των 34.600 τ.μ. και 22 ορόφων, υψώνεται 88 μέτρα πάνω από τη θάλασσα προσφέροντας πανοραμική θέα. Ο Πύργος του Πειραιά θα φιλοξενήσει το πρώτο «πράσινο» concept λιανικής και f&b στην Ελλάδα και πολυτελείς χώρους γραφείων.

Σημειώνεται ότι η Piraeus Tower Α.Ε., αποτελεί κοινό επενδυτικό φορέα της Cante Holdings Ltd (όμιλος DIMAND και EBRD) και της PRODEA Investments. ypodomes.com

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Χριστούγεννα στην Αθήνα με 15 μεγάλες συναυλίες

lazaros lazaros

Νέα ηλιακή καταιγίδα θα χτυπήσει τη Γη τα επόμενα 24ωρα- Τι φαινόμενα θα προκαλέσει

lazaros lazaros

ΙΟΒΕ: Αύξηση παραγωγής στην Ελληνική βιομηχανία & ενίσχυση στην απασχόληση κόντρα στην ύφεση

lazaros lazaros