Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

ΞENEΣ ΓΛΩΣΣEΣ «ΠΑΠΠΑ»: KAΛH KAI ΔHMIOYPΓIKH XPONIA ΣE OΛOYΣ – 30 XPONIA EMΠEIPIAΣ KAI ΣYNEXIZOYME…

Ξένες γλώσσες «ΠΑΠΠΑ»: 30 χρόνια εμπειρίας και συνεχίζουμε

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΠΑΠΠΑ» ιδρύθηκε και λειτούργησε το 1993. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων, από την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής μας, θα θέλαμε να πούμε, να τονίσουμε και να διαβεβαιώσουμε γονείς και μαθητές, πως η ξένη γλώσσα, στην σημερινή εποχή, είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο.

Με την γνώση μιας ξένης γλώσσας μπορούμε να εκφράσουμε τις ιδέες μας, την προσωπικότητά μας, τον χαρακτήρα μας.

Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε.

Με την επικοινωνία ο εσωτερικός μας κόσμος έρχεται σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο άλλων ανθρώπων.

Η ξένη γλώσσα λοιπόν αποτελεί μια γέφυρα επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους, άλλους λαούς, άλλους πολιτισμούς.

Στη χώρα μας δε, όπου ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία, η γνώση μιας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών αποτελεί μοχλό οικονομικής ανάπτυξης.

Επειδή η ξένη γλώσσα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τον υπόλοιπο κόσμο και επειδή είναι σημαντικό διαβατήριο στην αγορά εργασίας, η εκμάθηση μιας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών κρίνεται απαραίτητη.

Στην Ελλάδα, όπως πολλοί γνωρίζετε, η ξενόγλωσση εκπαίδευση παρέχεται κυρίως από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών τα οποία με τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών, την επιλογή των βιβλίων ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των μαθητών, τους καταρτισμένους καθηγητές, τα τεχνολογικά μέσα και τις κατάλληλες υποδομές που διαθέτουν, αποτελούν έναν άριστα καταρτισμένο κλάδο και προσφέρουν ποιότητα στη διδασκαλία της ξένης γλώσσας, συστηματική οργάνωση και αποτελεσματική μετάδοση της μάθησης.

Φέτος λοιπόν η Σχολή μας συμπλήρωσε 30 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και η εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε, εμείς και οι συνεργάτες μας, από τους γονείς και τους μαθητές μας, είναι πρωταρχικής σημασίας. Τους ευχαριστούμε γι’ αυτό και υποσχόμαστε μία ανάλογη συνέχεια.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους ! Με εκτίμηση Πατρίσια & Ελένη Παππά

Σχετικές αναρτήσεις

Υπό άκρα μυστικότητα ο γάμος του 92χρονου Ρούπερτ Μέρντοχ

lazaros lazaros

Αφού διέσχισε κατά μήκος την Διώρυγα του Ισθμού σε ευθεία γραμμή, ο έμπειρος πιλότος ένιωσε έτοιμος να… απογειώσει την εμπειρία και το θέαμα.

lazaros lazaros

Επικό κλείσιμο για μπουζούκια στη Λάρισα: Έβγαλαν την πίστα έξω – Βροχή τα πανέρια με τα λουλούδια

lazaros lazaros