Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΡοή ειδήσεων

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.Άρθρο του Βασίλη Μαμελετζή στο 3vskeptomenoi.blogspot.com

Το  https://3vskeptomenoi.blogspot.com/ φέρνει αποκλειστικά  στη δημοσιότητα περίπτωση υποψηφίου Δημάρχου σε περιοχή της ανατολικής Αττικής ο οποίος ξεμένοντας από χρηματοδότηση για να κατεβάσει συνδυασμό λόγω του ότι πρόσφατα επένδυσε σε επιχείρηση στη περιοχή του ,μία επένδυση που ξέφυγε του προϋπολογισμού του, βρήκε χρηματοδότηση από αλλοδαπή στοιχηματική εταιρεία την οποία μάλιστα προωθεί διαφημιστικά και ο ίδιος. Η χρηματοδότηση ανήλθε ,σύμφωνα με πληροφορίες στο ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ.

Ο εν λόγω υποψήφιος έχει κατ’επανάληψη διεκδικήσει τη δημαρχία με αρνητικά αποτελέσματα αλλά οι συνεχείς αποτυχίες του δεν τον πτοούν καθ’ότι είναι επαγγελματίας  δημοτικός σύμβουλος. Άξιο λόγου ,επίσης ,είναι το γεγονός ότι τα όποια στελέχη του εκλέγονται μετά σύντομο χρονικό διάστημα μεταπηδούν σε άλλους ισχυρότερους συνδυασμούς.

Η χρηματοδότηση δεν αποτελεί αδίκημα, η χρηματοδότηση όμως από στοιχηματική εταιρεία είναι μέγιστος ηθικός ξεπεσμός και εκμαυλισμός των εν δυνάμει ψηφοφόρων του δίοτι  εκμαυλίζω  σημαίνει ότι  παρασύρω κάποιον σε διαφθορά και σε κακές συνήθειες.

Τα τυχερά παίγνια είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά. Ο εξαρτημένος τζογαδόρος δεν παίζει για να διασκεδάσει. Μέσα από τα τυχερά παιχνίδια προσπαθεί να υπερκαλύψει τα αρνητικά του αισθήματα ή να διαφύγει από το υπαρξιακό του κενό. Παίζει για να βιώσει την ένταση της συμμετοχής στο παιχνίδι.(https://www.psyche.gr/casino.htm).

 Όπως και σε άλλες συμπεριφορές έτσι και όταν κάποιος παίζει τυχερά παιχνίδια, υπάρχει ο κίνδυνος αυτό να εξελιχθεί σε κάτι που δεν είναι υγιές και να προκληθούν πολλά και σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα του ατόμου και τις διαπροσωπικές του σχέσεις.Εθισμός στον τζόγο… προσοχή!

Ο εθισμός μπορεί να αφορά σε πολλές συμπεριφορές, ακόμα και κάποιες που δεν χωρά το μυαλό μας σε πρώτη ανάλυση. Ο τζόγος δεν είναι μία από αυτές, καθώς είναι συχνά τα φαινόμενα προβληματικού τζόγου και δεν αποτελεί έκπληξη αν ακούσει κάποιος γι’ αυτό. Αποτελεί, όμως, έκπληξη σε κάποιον που θα εθιστεί στα τυχερά παιχνίδια, καθώς κανείς δε σκέφτεται ότι μπορεί να συμβεί σε αυτόν.

Αυτό που δε περιλαμβάνεται στη καμπάνια του υποψηφίου είναι τα κέντρα απεξάρτησης τυχερών παιγνίων ,τα οποία τα αναφέρουμε εμείς.

Τα κέντρα που παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για την απεξάρτηση από τον τζόγο είναι:

ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ: Χαρβούρη 1, Τ.Κ. 11636, Αθήνα / Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-9237777 & 210-9215776

Γραμμή Βοήθειας: ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, τηλ.: 1114

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΗΝΑ (Αιγινήτειο Νοσοκομείο): Ξενίας 20, Τ.Κ. 11528 / Τηλέφωνο Επικοινωνίας:  210-7757692 & 210-7753240

ΜΕΘΕΞΙΣ: Λαγκαδά 196, Τ.Κ. 56430 / Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2313-324653

Προσέξτε λοιπόν ποιους θα ψηφίσετε στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Είμαστε εδώ και παρεμβαίνουμε.

Βασίλης Μαμελετζής.

Σχετικές αναρτήσεις

14 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού

lazaros lazaros

Με χειροπέδες ο Ηλίας Κασιδιάρης πήγε να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας

lazaros lazaros

Τεράστια έκρηξη σε πλοίο FSO.

lazaros lazaros