Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Το γαστρονομικό καλοκαίρι του Mandarin Oriental Costa Navarino

Με μια σειρά από exclusive events ετοιμάζεται να υποδεχτεί το καλοκαίρι το Mandarin Oriental, Costa Navarino.

Μέσα σε μια καταπράσινη τοποθεσία και με μοναδική μεσογειακή θέα στην πλαγιά του Navarino Bay, στη νοτιοδυτική ακτή της Πελοποννήσου, το πρώτο ξενοδοχείο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα, παρουσιάζει μια σειρά από exclusive events με τον τίτλο “Stirring Stars”.

Βραβευμένοι με αστέρια Michelin chefs, παγκόσμιοι αναγνωρισμένοι sommeliers και ταλαντούχοι mixologists πρωταγωνιστούν σε βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Ο Executive Chef του Mandarin Oriental Bertrand Valegeas και η ομάδα του θα καλωσορίσουν στην κουζίνα του “The Private Kitchen” τους σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης γαστρονομικής σκηνής σε ένα μαγευτικό ταξίδι στη γαστρονομία.

Το γαστρονομικό καλοκαίρι του Mandarin Oriental Costa Navarino
Mandarin Oriental, Costa Navarino

 

Starry Nights: Η υψηλή γαστρονομία στο επίκεντρο
Την αυλαία των Stirring Stars που θα διαρκέσουν έως τα μέσα Οκτωβρίου, ανοίγει ο Hervé Pronzato στις 26 Μαΐου.

Ο άνθρωπος πίσω από το εστιατόριο Hervé της Αθήνας και βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin σεφ, θα βρεθεί για δύο βράδια στην «The Private Kitchen» του Mandarin Oriental, προσφέροντας μερικά από τα signature πιάτα του.

Το πρόγραμμα των Starry Nights έχει ως εξής:
Το γαστρονομικό καλοκαίρι του Mandarin Oriental Costa Navarino
The Private Kitchen
Το γαστρονομικό καλοκαίρι του Mandarin Oriental Costa Navarino
Hervé Pronzato

 

*26-27 Μαΐου: Hervé Pronzato. Ο βραβευμένος με 1 αστέρι Michelin Chef Patron του εστιατορίου Hervé έρχεται από την Αθήνα στη Μεσσηνία για δύο ασύγκριτες βραδιές αφιερωμένες στο fine dining.

*21-22 Ιουνίου: Billecart-Salmon & Kaviari. Ο Raphael Bouchez από το Kaviari και ο Alexandre Bader από τη Billecart-Salmon συναντώνται για ένα εκλεκτό πάντρεμα γεύσεων.

*20-21 Ιουλίου: Φίλιππος Χρονόπουλος. Ο Executive Chef του Du Palais Royal στο Παρίσι και διακεκριμένος με 2 αστέρια Michelin υπόσχεται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με άρωμα Γαλλίας.

*20-28 Αυγούστου: Daniele Cason. Ο πολυβραβευμένος μετρ της ιταλικής κουζίνας επιστρέφει στο Pizza Sapienza by Daniele Cason για να μυήσει τους επισκέπτες στα μυστικά της ιταλικής γαστρονομίας.

*11-12 Οκτωβρίου: Begoña Rodrigo. Η καταξιωμένη Chef πίσω από το βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin La Salita στην Ισπανία θα συστήσει στους επισκέπτες εντυπωσιακά πιάτα που αντανακλούν τη δημιουργική ματιά της

Battles of Navarino: Ταξίδι στο fine drinking

Παράλληλα με τη γαστρονομία, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν και στην τέχνη του mixology σε μια σειρά από exclusive events, τα “Battles of Navarino” που θα φιλοξενηθούν στο “Three Admirals Lounge”.

Αγαπημένοι guest mixologists ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα του ξενοδοχείου προτείνοντας αγαπημένα και old time classic cocktails και χαρίζοντας στους επισκέπτες αξέχαστες βραδιές.

Επιπλέον οι λάτρεις του κρασιού θα ζήσουν μια και μοναδική βραδιά με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW, του πρώτου Master of Wine στην Ελλάδα αφιερωμένη στη Louis Roederer ένα από τα πρώτα και παλαιότερα Champagne Houses όπου οι επισκέπτες θα μυηθούν σε μερικές από τις πιο εμβληματικές ετικέτες του Οίκου.

Το πρόγραμμα των Battles of Navarino και των Wine Events είναι το εξής:
Το γαστρονομικό καλοκαίρι του Mandarin Oriental Costa Navarino
Three Admirals
Το γαστρονομικό καλοκαίρι του Mandarin Oriental Costa Navarino
Νίκος Γινάργυρος
*6 Ιουνίου: Νίκος Γινάργυρος. O έμπειρος mixologist ταξιδεύει από τους Παξούς για μια βραδιά με καινοτόμα cocktails που θα συγκινήσουν και τους πιο απαιτητικούς.


*12 Ιουνίου: Louis Roederer & Κωνσταντίνος Λαζαράκης.
Mια ξεχωριστή βραδιά με την υπογραφή του Μaster of Wine Κωνσταντίνου Λαζαράκη.

*13 Ιουνίου: Χρήστος Κλουβάτος. O World Class Bartender θα μυήσει τους παρευρισκόμενους στα μυστικά των premium cocktails.

*20 Ιουνίου: Βασίλης Μυλωνάς. O Head Bartender του Scorpios Mykonos παρουσιάζει cocktails που αντανακλούν τη φιλοσοφία του.

*27 Ιουνίου: Gorilla Bar. Tο hip στέκι της Θεσσαλονίκης ταξιδεύει στη Μεσσηνία για μια αξέχαστη βραδιά με δυνατές γεύσεις.

*4 Ιουλίου: Line Athens. Tο bar των fans των cocktails, το οποίο βρίσκεται στο νούμερο 12 της λίστας με τα World’s 50 Best Bars, θα αποζημιώσει όσους αγαπούν τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

*11 Ιουλίου: Αχιλλέας Πλακίδας. O ταλαντούχος mixologist πίσω από το Hive₂O έρχεται για μια βραδιά αφιερωμένη στην τέχνη του καλού cocktail.

*18 Ιουλίου: Κωνσταντίνος Ριστάνης. O δημιουργός του Spitaki Cocktail Bar συστήνει signature cocktails από τον αγαπημένο προορισμό των Ιωαννίνων.

*19-21 Ιουλίου: Metaxa. Mια βραδιά στην οποία το φημισμένο spirit γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

*25 Ιουλίου: Αλέξανδρος Σουρμπάτης. O πολυβραβευμένος cocktail master συνθέτει προτάσεις με premium spirits.

*1 Αυγούστου: Two Schmucks. Tο νούμερο 7 των World’s 50 Best Bars από τη Βαρκελώνη ταξιδεύει στη Μεσσηνία χαρίζοντας τις ασύγκριτες γεύσεις του.

*8 Αυγούστου: Pietro Rizzo. O Global Bar Consultant με πολυετή εμπειρία στον χώρο θα συστήσει cocktails με πρωτότυπους συνδυασμούς και καινοτόμες τεχνικές.
www.mandarinoriental.com – newmoney


FINE LIVING TEAM

Σχετικές αναρτήσεις

Βίντεο: Παράδοση της Δάδας και αποχώρηση της Ολυμπιακής Φλόγας

lazaros lazaros

Υποχρέωση της Εγνατίας ΑΕ να δώσει απαντήσεις. epiruspost.gr

lazaros lazaros

Σεισμός 5,2 βαθμών στην Μαλάτια της Ανατολικής Τουρκίας

lazaros lazaros