Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΡοή ειδήσεων

Αναστασία Ευαγγελίου-Ρίζου. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Άλλο ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ίδιο κι απαράλλαχτο για όσους, χρόνια τώρα, το έχουμε ξαναζήσει ως προς τις μεθόδους- εντελώς ξένες με την ιδιοσυγκρασία μου.

Παρόλα αυτά ποτέ ένα ταξίδι δεν είναι μάταιο.

Είναι ένα ακόμη μάθημα ζωής.
Και από αυτό το ταξίδι βγήκα πλουσιότερη.

Στάθηκα στο πλευρό ενός ανθρώπου, με σπάνιο ήθος και γνώσεις, που είναι απαραίτητες για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους, απέκτησα φίλους, έμαθα να διακρίνω τη γνησιότητα στα συναισθήματα και να ξεχωρίζω τα προσωπεία, εισέπραξα πίκρα, αλλά και αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση.

Πίστεψα, αλλά και απογοητεύτηκα.

Δεν εγκατέλειψα.

Στάθηκα και αγωνίστηκα με αξιοπρέπεια, όπως το επιβάλλει ο πολιτικός Πολιτισμός, μακριά από τις τακτικές που όλοι ζήσαμε προεκλογικά και κυρίως ανήμερα των εκλογών.

Δεν χτύπησα πόρτες, δεν σήκωσα τηλέφωνο…

Πάλεψα με τα όπλα που διαθέτω: το λόγο, την υπέρμετρη αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης, τη διάθεση για προσφορά, την ανιδιοτέλεια.

Δεν προσδοκώ τίποτε, δεν έχω να κερδίσω τίποτε, ούτε κοινωνική καταξίωση, ούτε χρήμα, ούτε να αυγατίσω την περιουσία μου.

Και την επομένη των εκλογών παραμένω αυτή που ήμουν, εξακολουθώντας τον συνεχή επαναπροσδιορισμό μου απέναντι σε πρόσωπα, σε πράγματα, μα και στον ίδιο μου τον εαυτό.

Εξακολουθώ πάντα να ανήκω στους πεισματάρηδες του Ελύτη που δεν πτοούνται και αγωνίζονται διαρκώς να εξουδετερώσουν τη φθορά…

Και το επιστέγασμα, η εμπιστοσύνη τόσων συμπολιτών μου που δείχνουν να εκτιμούν τα έργα και όχι τα λόγια, την προσωπικότητα, τις προθέσεις, το όραμα μου για τον τόπο, την αγωνία μου τόσα χρόνια για τα κοινά, για τα παιδιά, την παιδεία, τον πολιτισμό, την ποιότητα στη ζωή μας.

Τους ευχαριστώ όλους για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη.

Η επόμενη μέρα με φορτώνει με τεράστιες ευθύνες απέναντι σε όλους εσάς.

Ένα άλλο ταξίδι αρχίζει τώρα, με μεγαλύτερες προκλήσεις.

Δηλώνω έτοιμη να προσφέρω οποιαδήποτε υπηρεσία μου ζητηθεί.

Και είναι το κομμάτι που μ’ αρέσει…Να δημιουργώ, να υλοποιώ. Θα είμαι πάντα διαθέσιμη στο πλευρό του Άρη και της Δημοτικής Αρχής.

Αγαπώ τον τόπο που επέλεξα να ζω και θέλω να τον δω αντάξιο του ονόματος που φέρει.

Επιθυμώ η λάμψη του ιστορικού ονόματος του Δήμου μας, του φορτισμένου με τόσους συμβολισμούς και αξίες, να έχει αντίκρυσμα στους δημότες.

Εύχομαι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο να συλλάβει το μέγεθος της ευθύνης που φέρει έναντι αυτού και να μην εφησυχάσει, δρέποντας μόνο τις δάφνες της επιτυχίας, να μην επαναπαυθεί διεκπεραιώνοντας τα αυτονόητα, που δυστυχώς πλασσάρονται και ως προσωπικές εξυπηρετήσεις, σαν συνέχεια του προεκλογικού δούναι-λαβείν….

Πάντα οραματιζόμουν ένα συμμετοχικό και συλλογικό αυτοδιοικητικό μοντέλο με απαρέγκλιτη πίστη στη δημοκρατία, που θα είναι στην υπηρεσία του «εμείς» και όχι στην αλαζονική κυριαρχία του «εγώ» και της αυλής μιας “κλειστής παρέας».
Έρευνα και επιστημονική αντιμετώπιση των προβλημάτων, διαφάνεια και προ πάντων όρεξη και μεράκι για δουλειά.
Γιατί υπάρχει πολλή δουλειά…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από βάθους καρδιάς!
Και ένα μεγάλο “Μπράβο” σε όλους τους εκλεγέντες, αλλά και σε όλους τους συμμετασχόντες, γιατί, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η έκθεση στα κοινά απαιτεί τόλμη και σθένος.

Σχετικές αναρτήσεις

Yamaha Tenere 700 Explore 2024

lazaros lazaros

Μασκ εναντίον Ζάκερμπεργκ: Τελικά ποιος κερδίζει;

lazaros lazaros

ΧΑΡΑΜΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. Επί σειρά ετών εθελοντής Πυροσβέστης. Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ραφηνας-Πικερμιου

lazaros lazaros