Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Αρτέμης Σώρρας:Αστυνομικές Δυνάμεις και Κλιμάκιο της Πολεοδομίας Σφραγίζουν το Διπλανό Οικόπεδο

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με κλιμάκιο της Πολεοδομίας Μαρκοπουλου βρίσκονται το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη βίλα που μισθώνει ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμης Σώρρας στο Λαγονησι, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τις οποίες επιβεβαιώνει ο δημαρχος Σαρωνικου κ Δημήτρης Παπαχρηστος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται εκεί για να προχωρήσουν σε άμεση σφράγιση του οικοπέδου που συνορεύει με το ακινητο και έχει μετατραπεί σε μάντρα στάθμευσης κοντέινερ και βαρέων οχημάτων.

Το οικόπεδο που ανήκει στο δημόσιο κατελήφθη παράνομα και ήδη έχει επιβληθεί στον καταληψία πρόστιμο ύψους 700.000 ευρώ.

Αψηφώντας το πρόστιμο αλλα και τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής τα άτομα που επισκέπτονταν την μάντρα συνέχισαν τις παράνομες και επικίνδυνες για το περιβάλλον εργασίες όλες τις προηγούμενες ημέρες ακόμη και μετά την καταγγελια της δημοσιογράφου του Alpha, Ρένας Κουβελιώτη, η οποία έπεσε θυμα βίαιης επίθεσης από εργαζόμενο στο υπό κατάληψη οικόπεδο.

Το protothema.gr αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή ότι η βίλα που συνορεύει με το εν λόγω οικόπεδο έχει αγοραστεί σε πλειστηριασμό από την Τράπεζα Πειραιως, όταν, όμως, οι άνθρωποι της επισκέφθηκαν την κατοικία βρήκαν μέσα τον … Αρτεμη Σώρρα που τους παρουσίασε ένα μισθωτήριο που είχε συνάψει με τον προηγούμενο ιδιοκτητη έναντι εξευτελιστικού αντίτιμου.

Η τράπεζα έχει ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες για την αποβολή του μισθωτή από τη βίλα καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα τα οποία προκειται να συζητηθούν στις 30/9. Αντίστοιχες νομικές διαδικασίες κίνησε και ο δημαρχος Σαρωνικου κ Δημήτρης Παπαχρηστου για το θεμα που αφορά στην παράνομη κατάληψη του διπλανού οικοπέδου.

 

Σχετικές αναρτήσεις

ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ROBOT EXPERTS

lazaros lazaros

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις – Στους δρόμους τα λεωφορεία, χωρίς μετρό η Αθήνα

lazaros lazaros

«Όχι» ιεραρχών στον γάμο ομόφυλων – Αποστολή επιστολών προς τους βουλευτές και ανάγνωση εγκυκλίου σε όλους τους ναούς.

lazaros lazaros