Ανατολική Αττική
ΔιάφοραΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δέσποινα Γκικάκη.Εξαιρετική η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΒΕΠ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας όπου βραβεύτηκαν ελληνικές καινοτόμες επιχειρήσεις που “γεννήθηκαν” στον Πειραιά και μεγαλούργησαν σε παγκόσμιο επίπεδο…

Στην εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΒΕΠ για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας όπου βραβεύτηκαν ελληνικές καινοτόμες επιχειρήσεις που “γεννήθηκαν” στον Πειραιά και μεγαλούργησαν σε παγκόσμιο πια επίπεδο … Τη βράβευση έκαναν κορυφαίοι Υπουργοί της Κυβέρνησης! Τα συγχαρητήρια όμως ανήκουν στον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ κ. Vassilis Korkidis για την άψογη διοργάνωση!!


Μεταξύ των εταιρειών που βραβεύτηκαν ξεχώρισε η “MYTILINEOS” όπου η ιστορία της ξεκινά στις αρχές του 20ου αιώνα, το 1908, όταν η τότε μικρή βιοτεχνία μεταλλουργίας ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ λειτουργούσε στον Πειραιά ως μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση.


Το 1990 ιδρύεται o όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ως μετεξέλιξη της παλαιάς μεταλλουργικής οικογενειακής επιχείρησης και το 2017 εξελίσσεται σε μια νέα ενιαία επιχειρηματική οντότητα, την MYTILINEOS. Από την ίδρυσή της, η MYTILINEOS γνωρισε συνεχή ανάπτυξη, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται μια από τις ηγετικές βιομηχανικές και ενεργειακές εταιρείες της χώρας μας με σημαντική διεθνή δραστηριότητα.

Δέσποινα Γκικάκη

Σχετικές αναρτήσεις

Η Αντζελίνα Τζολί μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας – Πρώτη ματιά στα γυρίσματα του «Maria»

lazaros lazaros

Συνεχίζει και σήμερα η έντονη χιονόπτωση στην πόλη της Φλώρινας.

lazaros lazaros

Υδατοκαλλιέργειες: 520 δισ. ευρώ για την ενίσχυση του κλάδου

lazaros lazaros