Ανατολική Αττική
ΔιάφοραΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μια σοβαρή βλάβη στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ άφησε πολλές κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη χωρίς ρεύμα, σε μια βραδιά όπου οι χιονοπτώσεις καλύπτουν όλη τη βόρεια Χαλκιδική.

Μια σοβαρή βλάβη στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ άφησε πολλές κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη χωρίς ρεύμα, σε μια βραδιά όπου οι χιονοπτώσεις καλύπτουν όλη τη βόρεια Χαλκιδική και το θερμόμετρο έχει πέσει στους 0 βαθμούς Κελσίου.

Αρναία, Νεοχώρι, Παλαιοχώρι, Μ. Παναγία και Στανός βυθίστηκαν στο σκοτάδι για αρκετή ώρα.

Ο δήμος ενημέρωσε άμεσα τον ΔΕΔΔΗΕ και συνεργείο είναι στην περιοχή. Στο σημείο βρίσκεται και ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνοςαγωνώντας για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

“Είχαμε μια πολύ σοβαρή βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, προφανώς λόγω της κακοκαιρίας, ανάμεσα σε Νεοχώρι και Παλαιοχώρι. Έγιναν προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης και αυτήν την ώρα (23:30) έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις κοινότητες που έμειναν χωρίς ρεύμα” ανέφερε στο halkidikinews.gr o Στέλιος Βαλιάνος.

 

 

πηγη:halkidikinews

 

Σχετικές αναρτήσεις

Όλοι θα πρέπει να γίνουμε ενεργοί πολίτες να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Από τον καναπέ η την καφετέρια δεν γίνεται τίποτα.

lazaros lazaros

Αντί για Ξενοδοχείο 206 Διαμερίσματα: Το νέο Project των Ισραηλινών στο κέντρο της Αθήνας

lazaros lazaros

Ερυθρά Θάλασσα: Ο αντίκτυπος στη διεθνή οικονομία.

lazaros lazaros