Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Δήμος Διονύσου. Νέες Σχολικές Υποδομές.

Την Εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ ΑΕ) επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου.

Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Εταιρείας, κ. Τιμολέων Κατσίπο αλλά και τους συνεργάτες του, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας, κ. Αλέξανδρου Κουκά και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κας. Βόνης Βιθυνού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν την Παιδεία, επί παραδείγματι των κτιριακών προβλημάτων αλλά και του σοβαρού θέματος της συστέγασης σχολείων.
Τέθηκαν, επίσης, τα χρηματοδοτικά περιθώρια και οι προϋποθέσεις για την προώθηση μελετών και ανέγερσης νέων σχολικών κτιρίων, με στόχο την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών.  
Ο κ. Τ. Κατσίπος τόνισε ότι η Εταιρεία θα συμβάλλει τα μέγιστα προς την κατεύθυνση της επίλυσης κρίσιμων αναγκών σχολικής στέγης στο Δήμο Διονύσου.
Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι τα δύο υπό κατασκευή σχολεία (στις περιοχές του Διονύσου και του Κρυονερίου) θα παραδοθούν έως το τέλος του 2024.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η σχέση και η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι άριστη και αγαστή προς όφελος των παιδιών μας», ανέφερε η κα. Κ. Μαϊχόσογλου και συνέχισε:


«Οι μαθητές και οι μαθήτριες, η νεολαία του τόπου μας, αποτελούν για τη νέα δημοτική αρχή την απόλυτη προτεραιότητα. Αποτελούν το μεγαλύτερο πλούτο του τόπου μας, γι’ αυτό και πρέπει να τους παρέχει όλα τα μέσα καθώς και ένα ασφαλές περιβάλλον…»

Συνεδριάζει η διαπαραταξιακή επιτροπή για το Τ.Π.Σ.
Πιστή στις αρχές και στις θέσεις της αλλά και σεβόμενη τις δημοτικές παρατάξεις και κατ’ επέκταση τους Δημότες, η νέα Δημοτική Αρχήτου Δήμου Διονύσου προσκάλεσε σήμερα το απόγευμα σε συνεδρίαση την διαπαραταξιακή επιτροπή αναφορικά με την παρακολούθηση της εκπόνησης του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου.
«Είχα τονίσει εξ αρχής ότι το Τ.Π.Σ. αφορά το μέλλον του Δήμου μας και ως εκ τούτου, είναι η επιβεβλημένη η παρουσία των παρατάξεων» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος, κα. Κ. Μαϊχόσογλου.


Δήμος Διονύσου.

Δήμαρχος Διονύσου,
κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου.

http://dionysos.gr

Σχετικές αναρτήσεις

ΜΑΡΊΝΕΣΣήμερα οι προσφορές για την παραχώρηση του λιμένα Βόλου .Ποιοι είναι οι μνηστήρες

lazaros lazaros

Ανοικτή επιστολή πατρός Θεοδοσίου προς όλους τους Τριγλιανούς. Γιώργος Κικής. Με λύπη μου εκφράζω την αγανακτηση μου.

lazaros lazaros

Σύλλογος Αντισφαίρισης Ραφήνας.Με πολύ μεγάλη χαρά,ανακοινώνουμε το πέρας των εργασιών ανακατασκευής των γηπέδων,Νο 4-5.

lazaros lazaros