Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος

«Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος συμβάλλοντας στο πολύτιμο έργο της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» πέρσι φιλοξένησε την 1η «ΠΟΡΕΙΑ της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», μία δράση που ξεκίνησε προκειμένου να αναδείξει την αλληλεγγύη της κοινωνίας μας στον πάσχοντα συνάνθρωπο και με σταθερό στόχο την καθιέρωσή της ως θεσμό για την περιοχή μας των Μεσογείων και Λαυρεωτικής.

Φέτος συμμετέχουμε στη 2η «ΠΟΡΕΙΑ της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» που θα φιλοξενηθεί στο Δήμο Παλλήνης και απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής, ώστε την Κυριακή 18 Ιουνίου οι πολίτες των οκτώ Δήμων των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, και όχι μόνο, να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης σε μια πρωτοποριακή προσπάθεια που πριν 12 χρόνια ξεκίνησε από εδώ, με σεβασμό και αγάπη για τους πάσχοντες από καρκίνο.

Ως δημοτική αρχή δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε την στήριξη του πολύπλευρου και πολυσήμαντου έργου της, ώστε η υψηλής ποιότητας Ανακουφιστική Φροντίδα που παρέχει να διαδοθεί σε όλες τις γωνιές της πατρίδας μας».

Σχετικές αναρτήσεις

Με άλλα λόγια να λειτουργήσει η Δημοκρατία… Μπορεί;… Ευχαριστούμε το Ραϋμόνδο Αλβανό για το ταξίδι! Ευχαριστούμε και το τόσο ένθερμο κοινό!

lazaros lazaros

ΟΗΕ: 18 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ουκρανία χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια

lazaros lazaros

Tennisleague.gr – Σύλλογος Αντισφαίρισης Ραφηνας.

lazaros lazaros