Ανατολική Αττική
Διάφορα

Εμπλεξαν τις άγκυρες πλοία στη Ραφήνα, με καθυστέρηση ο απόπλους

Εμπλεξαν οι άγκυρες δυο πλοίων κατά τη διαδικασία απόπλου. Για λόγους ασφαλείας καθυστερεί η αναχώρηση και του super ferry για Άνδρο,Τήνο Μύκονο.

Μεγάλη καθυστέρηση στον απόπλου των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων fast ferries Andros και Αικατερίνη Π. από το λιμάνι της Ραφήνας λόγω εμπλοκής των αγκυρών κατά τη διαδικασία απόπλου του πρώτου πλοίου.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα το fast ferries ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7:30 το πρωί για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο ενώ το Αικατερίνη Π στις 8.05 για Τήνο, Μύκονο, Νάξο. Τα δύο πλοία βρίσκονται στο αγκυροβόλιο του λιμένα της Ραφήνας όπου γίνονται προσπάθειες απεμπλοκής στις άγκυρες.

Για λόγους ασφαλείας καθυστερεί και ο απόπλους του super ferry για Άνδρο,Τήνο Μύκονο που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7:50.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημιουργία Εμβληματικού Θεματικού Πάρκου Παλαιοντολογίας.Ένα έργο παγκόσμιας σημασίας. Νίκος Παπαδάκης Αττική Πράσινη Περιφέρεια.

lazaros lazaros

Ελαιόλαδο: Δρομολογούνται λύσεις για τα προβλήματα του ελαιοκομικού τομέα

lazaros lazaros

Επιχείρηση Prosperity Guardian: Συμμαχία των ΗΠΑ και άλλων 9 που θα δρα στην Ερυθρά Θάλασσα ενάντια στις επιθέσεις των Χούθι

lazaros lazaros