Ανατολική Αττική
ΚΟΣΜΟΣΡοή ειδήσεων

Ένας έφηβος γεννημένος στο Λονδίνο πρόκειται να γίνει άγιος αφού του αποδόθηκε ένα δεύτερο θαύμα από τον Πάπα Φραγκίσκο.

Ένας έφηβος γεννημένος στο Λονδίνο πρόκειται να γίνει ο πρώτος χιλιετίας που θα γίνει άγιος αφού του αποδόθηκε ένα δεύτερο θαύμα από τον Πάπα Φραγκίσκο. 

Ο Κάρλο Ακούτις, ο οποίος πέθανε από λευχαιμία το 2006, σε ηλικία 15 ετών, αγιοποιήθηκε το 2020 αφού φάνηκε να θεράπευσε ένα αγόρι από τη Βραζιλία, τον Mattheus Vianna, από μια σοβαρή εκ γενετής ανωμαλία που τον άφησε ανίκανο να κρατήσει το φαγητό του.

Αυτό το θαύμα, που χρονολογείται από τον Φεβρουάριο του 2014, είδε το αγόρι να «θεραπεύεται πλήρως» αφού άγγιξε το λείψανο του Κάρλο και είπε «σταμάτα να κάνεις εμετό», είπε ένας ιερέας και οικογενειακός φίλος του Ματθαίου.

Το δεύτερο θαύμα είδε ένα κορίτσι από την Κόστα Ρίκα που σπούδαζε στην Ιταλία φέρεται να θεραπεύεται μετά από τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θεραπεύτηκε από το αγόρι αφού επικαλέστηκε τη μητέρα της, Avvenire, αναφέρει η καθημερινή εφημερίδα της Ιταλικής Επισκοπικής Διάσκεψης (CEI).

Ο Πάπας Φραγκίσκος πήρε την απόφαση να αποδώσει το δεύτερο θαύμα στον Κάρλο κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον επικεφαλής του τμήματος αγίων του Βατικανού, καρδινάλιο Μαρτσέλο Σεμεράρο.

news.sky.com

Σχετικές αναρτήσεις

stop-bullying.gov.gr: Εδώ γίνεται η καταγγελία για περιστατικά σχολικής βίας και εκφοβισμού

lazaros lazaros

Τρεις Έλληνες στην Παταγονία για έναν από τους δυσκολότερους extreme αγώνες τριάθλου στον κόσμο!

lazaros lazaros

Νομική Αθηνών: Μετά την επέμβαση της αστυνομίας έληξε και η κατάληψη στο κυλικείο της σχολής.

lazaros lazaros