Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΡοή ειδήσεων

Eurovision 2024 – Βίντεο: «Φωτιά» στην σκηνή έβαλε με την εκρηκτική της εμφάνιση η Ελένη Φουρέιρα

Τρεις σταρ του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, οι οποίοι όμως δεν είχαν κατακτήσει την πρωτιά, άνοιξαν την αυλαία στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2024.

Στη σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα βρέθηκαν ο Έρικ Σαάντε, και η Σανέλ. Ο τίτλος United By Music, δεν αποτελεί μόνο το επίσημο σλόγκαν του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, αλλά και το μήνυμα ότι δεν χρειάζεται να κερδίσεις πραγματικά τον Διαγωνισμό για να είσαι νικητής στη Eurovision. Αυτοί οι τρεις καλλιτέχνες κέρδισαν πλήθος νέων θαυμαστών με τις εμφανίσεις τους στη Eurovision και έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Αυτοί οι τρεις σούπερ σταρ έκαναν ακριβώς αυτό που είναι ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, μας ένωσαν μέσα από τη μουσική.

Μαζί με 24 χορευτές στη σκηνή, η Ελένη, η Σανέλ και ο Έρικ ερμήνευσαν τα τραγούδια με τα οποία συμμετείχαν στον Διαγωνισμό, σε ένα φαντασμαγορικό σόου.

Ελένη Φουρέιρα

Αυτή η φλογερή ντίβα τερμάτισε δεύτερη στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018 με το τραγούδι Fuego . Η Ελένη έδωσε στην Κύπρο το καλύτερο αποτέλεσμα μέχρι σήμερα και την υψηλότερη βαθμολογία της, με 436 βαθμούς.

Eric Saade

Ο Έρικ χάρισε στη Σουηδία την τρίτη θέση στη Eurovision 2011, με το τραγούδι Popular. Παρά τα καταπληκτικά αποτελέσματα της Σουηδίας στον Διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια, η τρίτη θέση του Έρικ παραμένει στο Top 5 του πίνακα αποτελεσμάτων του πρωταθλήματος της χώρας τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Chanel

Η Chanel έδωσε στην Ισπανία το καλύτερο της αποτέλεσμα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από το 1995! Στη Eurovision 2022 στο Τορίνο, η Chanel έφερε την Ισπανία στην τρίτη θέση με το τραγούδι της SloMo . Το τραγούδι έδωσε στην Ισπανία την υψηλότερη βαθμολογία, που έχει πάρει ποτέ η χώρα- 459 βαθμούς.

ΕΡΤ

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς συνεχίζεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός των ΕΛΤΑ

lazaros lazaros

Νέο κόμμα για τις ευρωεκλογές ιδρύει ο Ανδρέας Λοβέρδος

lazaros lazaros

Η αναγέννηση και οι αλλαγές του θρυλικού πολυκαταστήματος Μινιόν

lazaros lazaros