Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Ισθμός: Κατεδάφιση Γέφυρας που Υπέστη Ζημιές Μετά την Έκρηξη Βυτιοφόρου

Χθες πριν από τα μεσάνυχτα ανετράπη ένα βυτιοφόρο που μετέφερε βενζίνη στο ύψος του 75ου χλμ. στο ρεύμα προς Κόρινθο στον Ισθμό.

Λόγω του μεγάλου θερμικού φορτίου που προκλήθηκε, έγιναν αλλεπάλληλες εκρήξεις, και ήταν δύσκολη η προσέγγιση των πυροσβεστικών δυνάμεων στο σημείο.

Παρόλα αυτά η Πυροσβεστική κατάφερε και έσβησε την φωτιά, ενώ σχηματίστηκε ουρά τουλάχιστον 3-4 χλμ. από διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν σημειώθηκαν περαιτέρω τραυματισμοί στο συμβάν.

Η ανατροπή του βυτιοφόρου και η έκρηξη με αποτέλεσμα την φωτιά έγινε κάτω από μία αερογέφυρα. Η εν λόγω αερογέφυρα λόγω του υψηλού θερμικού φορτίου υπέστη σοβαρές ζημίες.

Κυκλοφορία οχημάτων

Σύμφωνα μες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Αθήνα έχει ανοίξει ενώ η κυκλοφορία προς Κόρινθο γίνεται μέσω των κόμβων  Λουτρακίου – Επιδαύρου.

Η παλιά Εθνική Οδός είναι ακόμη κλειστή στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Ο πολίτες οφείλουν να ενημερώνονται από την ΕΛ.ΑΣ. για την κυκλοφορία.

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Γκρεμίζεται η γέφυρα κάτω από την οποία σημειώθηκε η έκρηξη στο βυτιοφόρο

Στο 75ο χλμ. της Εθνικής Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο γίνονται εργασίες κατεδάφισης στο σημείο όπου το βράδυ της Παρασκευής ξέσπασε φωτιά σε βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα.

Το θερμικό φορτίο ήταν τόσο υψηλό που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην γέφυρα. Από νωρίς το πρωί συνεργεία έχουν σπεύσει στο σημείο και κάνουν εργασίες κατεδάφισης, έχουν υποχωρήσει τα πρανή αλλά και βασικές δομές της γέφυρας.

Η εν λόγω γέφυρα είναι σημείο της Παλαιάς Εθνικής Οδού. Είναι άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Μάλιστα εστάλη και μήνυμα 112 σε οδηγούς προκειμένου να έχουν μία εικόνα για το συμβάν και προσέχουν όταν θα προσεγγίσουν το σημείο.

Συνεχίζονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στο 75ο χλμ της Εθνικής Αθηνών – Κορίνθου

Megaton.com

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Trump: Δεν είναι μόνο ανόητος, είναι και τρελός ο Biden Ρεπουμπλικάνοι.Δεν δίνουμε λευκή επιταγή για Ουκρανία

lazaros lazaros

Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας.Τα Δραστήρια Τμήματα Οικοτεχνίας του ΛΕΡ!

lazaros lazaros

Μάριος Παπαευσταθίου-Καθηγητής Οικονομίας & Νέων Τεχνολογιών στο “MEGA CHANNEL” :Πως Εφαρμόζεται η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση.

lazaros lazaros