Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΔιάφοραΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη συγκίνηση,ακόμη περισσότερο όμως με ενσυναίσθηση της ευθύνης,δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρίσκομαι δίπλα σε κάθε δημότη.

Η ανατολή του 2024 σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας νέας εποχής για την ΑΤΤΙΚΗ μας.
Πιστοί στις υποσχέσεις μας, ειλικρινείς απέναντι στους Πολίτες, θα προχωρήσουμε ενωτικά, συνεργατικά και συστρατευμένοι στην εκπλήρωση του οράματος του Περιφερειάρχη μας, Nikos Hardalias, για μία ΑΤΤΙΚΗ, Σύγχρονη και Ανθρώπινη.

Ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, τον Περιφερειάρχη μας, για την τιμή και την εμπιστοσύνη του προς στο πρόσωπό μου, με την επιλογή μου στη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής.

Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη συγκίνηση, ακόμη περισσότερο όμως, με ενσυναίσθηση της ευθύνης, που συνεπάγεται η ανάληψη των καθηκόντων μου, δεσμεύομαι προσωπικά, ότι θα βρίσκομαι δίπλα σε κάθε δημότη, κάθε κάτοικο της ιστορικής και λαμπρής αυτής περιφερειακής ενότητας, εργαζόμενη σκληρά και ταπεινά, με όλες μου τις δυνάμεις για να δούμε την Ανατολική Αττική, ΨΗΛΑ και ΜΠΡΟΣΤΑ. Εκεί που της ΑΞΙΖΕΙ!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους άξιους συναδέλφους!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής – Βασιλική Καβαλλάρη

#anatoliki_attiki
#attiki
#perifereiaattikis

 

Σχετικές αναρτήσεις

Οι πιο ακριβές γκαρνταρόμπες στον κόσμο κοστίζουν όσο ένα σπίτι

lazaros lazaros

Στη μάχη κατά της παραπληροφόρησης η Google

lazaros lazaros

Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας Πικερμίου. Η εβδομάδα κλείνει με ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επιλεγμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Ραφήνα και Πικέρμι.

lazaros lazaros