Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΡοή ειδήσεων

Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη συγκίνηση,ακόμη περισσότερο όμως με ενσυναίσθηση της ευθύνης,δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρίσκομαι δίπλα σε κάθε δημότη.

Η ανατολή του 2024 σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας νέας εποχής για την ΑΤΤΙΚΗ μας.
Πιστοί στις υποσχέσεις μας, ειλικρινείς απέναντι στους Πολίτες, θα προχωρήσουμε ενωτικά, συνεργατικά και συστρατευμένοι στην εκπλήρωση του οράματος του Περιφερειάρχη μας, Nikos Hardalias, για μία ΑΤΤΙΚΗ, Σύγχρονη και Ανθρώπινη.

Ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, τον Περιφερειάρχη μας, για την τιμή και την εμπιστοσύνη του προς στο πρόσωπό μου, με την επιλογή μου στη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής.

Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη συγκίνηση, ακόμη περισσότερο όμως, με ενσυναίσθηση της ευθύνης, που συνεπάγεται η ανάληψη των καθηκόντων μου, δεσμεύομαι προσωπικά, ότι θα βρίσκομαι δίπλα σε κάθε δημότη, κάθε κάτοικο της ιστορικής και λαμπρής αυτής περιφερειακής ενότητας, εργαζόμενη σκληρά και ταπεινά, με όλες μου τις δυνάμεις για να δούμε την Ανατολική Αττική, ΨΗΛΑ και ΜΠΡΟΣΤΑ. Εκεί που της ΑΞΙΖΕΙ!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους άξιους συναδέλφους!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής – Βασιλική Καβαλλάρη

#anatoliki_attiki
#attiki
#perifereiaattikis

 

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση της Δημάρχου Διονύσου κα. Κ. Μαϊχόσογλου με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Βασίλη Κικίλια.

lazaros lazaros

Χανιά:Έπεσαν πυροβολισμοί σε μίνι μάρκετ – Ο δράστης έφυγε ανενόχλητος με μηχανή

lazaros lazaros

Το παρασκήνιο στο παζάρι Πούτιν-Ερντογάν για τα σιτηρά

lazaros lazaros