Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Μιχαλολιάκος: Συνελήφθη και οδηγείται στις φυλακές

Συνελήφθη λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Βγαίνοντας με τις χειροπέδες από το σπίτι του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν έκανε δηλώσεις, γύρισε όμως προς τους δημοσιογράφους και είπε: “Σας περιφρονώ”.

Τέσσερις αστυνομικοί ήταν από τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του και το περιφρουρούσαν. Η σύλληψη και η μεταγωγή έγινε από 12 αστυνομικούς, με έξι περιπολικά, μία μηχανή και τέσσερα συμβατικά αυτοκίνητα.

Οι δικαστές ακολουθώντας την εισαγγελική πρόταση έκριναν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστος και να συνεχίσει να εκτίει την ποινή του, καθώς δεν πληρούνται ουσιαστικές προϋποθέσεις για την υφ/όρων απόλυση.

Έκριναν ότι είναι ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, επειδή με αρθρογραφίες του σε ηλεκτρονικά μέσα συνεχίζει να υμνεί τις έκνομες ναζιστικού τύπου πρακτικές της ΧΑ, παρά την δίκη και την καταδίκη του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ant1news

Σχετικές αναρτήσεις

Κρίσιμα ορυκτά: Θέμα χρόνου να αρχίσουν οι εξορύξεις βαθέων υδάτων

lazaros lazaros

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μαθητών-Μαθητριών του Δήμου Διονύσου στο «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης»

lazaros lazaros

Σι: Δεν θα δώσουμε κανένα ψυχρό ή θερμό πόλεμο

lazaros lazaros