Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

Μίλτος Τεντόγλου στο ERTNews: Δύσκολος ο πρωινός τελικός για εμένα – Το σώμα μου δεν δούλευε όπως θα ήθελα

«Ήθελα να κάνω μια επίδοση από αυτές που μου αρέσουν, αλλά ο πρωινός τελικός ήταν πολύ δύσκολος για εμένα. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει. Δυσκολεύτηκα πολύ αν και έχω προσπαθήσει τις τελευταίες ημέρες να κοιμάμαι νωρίς, να ξυπνάω νωρίς και πάλι ήταν δύσκολο», δήλωσε στον απεσταλμένο του ΕΡΤNews μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης ο Μίλτος Τεντόγλου.

«Το σώμα μου δεν δούλευε όπως θα ήθελα, για να κάνω αυτά που ήθελα. Δεν με ενοχλεί, δηλαδή και να έχανα, δεν θα με ενοχλούσε γιατί είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού αλλά εγώ έχω τα μάτια μου στραμμένα πιο πολύ στο ανοιχτό», τόνισε.

«Ο κλειστός μου πήγε εντάξει, νιώθω καλά και συνεχίζουμε», πρόσθεσε.

«Βόμβα» Τεντόγλου: «Αν περάσει αυτή η αλλαγή θα σταματήσω το μήκος»

Ο Μίλτος Τεντόγλου νωρίτερα σχολίασε τον αγώνα του αλλά και την αλλαγή που σχεδιάζει η παγκόσμια ομοσπονδία με την αφαίρεση της βαλβίδας, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

«Δεν με ενδιέφερε η νίκη, αλλά η επίδοση κι αυτή την βγήκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγωνιστήκαμε το πρωί. Χθες, για παράδειγμα δεν υπήρχε στο πρόγραμμα κανένα οριζόντιο άλμα», τόνισε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά τη λήξη του αγώνα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν», πρόσθεσε για να καταλήξει πως, «αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν».

πηγη:ertnews

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση της Δημάρχου Διονύσου κα. Κ. Μαϊχόσογλου με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Βασίλη Κικίλια.

lazaros lazaros

Οι Χούθι χτύπησαν τάνκερ με ρουκέτα στην Ερυθρά Θάλασσα

lazaros lazaros

Η πρώτη μαύρη τρανς βουλεύτρια στο Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου

lazaros lazaros