Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Μήνυμα Κικίλια για τη φωτιά στην Κερατέα – Συγχαρητήρια σε όλους τους πυροσβέστες

Συγχαρητήρια σε όλους τους πυροσβέστες για τη μάχη που έδωσαν στις φωτιές στην Αττική και σε όλη τη χώρα έδωσε με ανάρτησή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας.

Μάλιστα ο υπουργός σημείωσε ότι οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας και χωρίς να έχουν την πολύτιμη συνδρομή των εναέριων μέσων, κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε τη νύχτα στην Κερατέα μέσα σε μόλις 1 ώρα.

Όπως τόνισε ο υπουργός «οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας αντιμετώπισαν σήμερα (Σάββατο) άμεσα 3 ακόμη επικίνδυνες πυρκαγιές στην Αττική, ενώ κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προστατέψουν σπίτια, ανθρώπινες ζωές και δάση σε Εύβοια, Άνδρο, Πελοπόννησο και Έβρο. Συγχαρητήρια σε όλους».

Δείτε όλο το μήνυμα του Βασίλη Κικίλια

Λίγο πριν το τέλος της ημέρας, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κέρδισαν άλλη μια σκληρή μάχη. 120 πυροσβέστες με 38 οχήματα, 4 ομάδες δασοκομάντος και πλήθος εθελοντών πυροσβεστών με υδροφόρα οχήματα κατάφεραν μέσα στη νύχτα, και χωρίς να έχουν την πολύτιμη συνδρομή των εναέριων μέσων, να περιορίσουν τη #φωτιά στην #Κερατέα μέσα σε μόλις 1 ώρα. Οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας αντιμετώπισαν σήμερα άμεσα 3 ακόμη επικίνδυνες πυρκαγιές στην Αττική, ενώ κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προστατέψουν σπίτια, ανθρώπινες ζωές και δάση σε Εύβοια, Άνδρο, Πελοπόννησο και Έβρο. Συγχαρητήρια σε όλους!

skai.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Πάρος: Εργοδότρια ζήτησε από μητέρα να δουλέψει και το ανήλικο παιδί της επειδή μένουν μαζί στο κατάλυμα και κοστίζει

lazaros lazaros

Ηφαίστειο στην Ισλανδία: Πόσο πιθανό είναι ένα νέο αεροπορικό χάος όπως το 2010

lazaros lazaros

Γερμανία: Η Φρανκφούρτη εισάγει όριο ταχύτητας 20 km/h

lazaros lazaros