Ανατολική Αττική
Ροή ειδήσεων

NΈΑΓέφυρα Ρίου-Αντίρριου: 19 χρόνια συνεχής εξέλιξης και προόδου

Έχουν περάσει 19 χρόνια από το πλέον λαμπρό ελληνικό καλοκαίρι της σύγχρονης ιστορίας της χώρας. Ήταν το 2004, που ξεκίνησε με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις 4 Ιουλίου και κορυφώθηκε με την τέλεση των ολυμπιακών αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Στο ενδιάμεσο διάστημα, η ολυμπιακή λαμπαδηδρομία είχε διασχίσει τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου στις 7/8, λίγες μέρες πριν η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» εγκαινιαστεί και παραδοθεί στην κυκλοφορία στις 12 Αυγούστου. Εφαρμόζοντας την τεχνογνωσία της VINCI Highways, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων υπό παραχώρηση παγκοσμίως, η ΓΕΦΥΡΑ, αναβαθμίζει διαρκώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της συμβάλλοντας στην προώθηση της θετικής κινητικότητας μέσω της τεχνικής και λειτουργικής αριστείας στην διαχείριση του έργου.

Στη ΓΕΦΥΡΑ, το έμπειρο προσωπικό, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί, οι συνεργάτες και υπεργολάβοι, μεταξύ των οποίων αλπινιστές και εταιρείες υψηλής τεχνολογίας εργάζονται καθημερινά -24/7/365- 7.000 ημέρες από το 2004 έως σήμερα, συμβάλλοντας μέσω της συνεχούς διαθεσιμότητας του Έργου στη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών στις δύο πλευρές του Στενού. Από την έναρξη λειτουργίας, η παραχωρησιούχος εταιρεία έχει υλοποιήσει σημαντικές επενδύσεις ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν τη μέγιστη ασφάλεια και τη βέλτιστη εμπειρία οδήγησης. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην συντήρηση και λειτουργία μίας υποδομής ζωτικής σημασίας.

Οι άνθρωποι της εταιρείας, τα «χρόνια πολλά» στη Γέφυρά μας δεν τα εκφράζουμε ως ευχή, αλλά ως δέσμευση βάθους χρόνου, προκειμένου η Γέφυρα Ρίου Αντίρριου, και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της το 2004 να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο στην συντήρηση & λειτουργία έργων υποδομής, συμβολίζοντας την Ελλάδα που προοδεύει και δημιουργεί την Ελλάδα που μας κάνει περήφανους.

Ypodomes.com

Σχετικές αναρτήσεις

Κατέθεσε κύρια παρέμβαση ο Παναθηναϊκός, ζητάει μηδενισμό του Ολυμπιακού

lazaros lazaros

Γενοκτονία Αρμενίων: Πώς οργανώθηκε από την Τουρκία ο αφανισμός τους

lazaros lazaros

“Έφυγε” από τη ζωή ο σπουδαίος συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός

lazaros lazaros