Ανατολική Αττική
ΑΘΛΗΤΙΚΑΡοή ειδήσεων

Ποιο είναι το νέο λεωφορείο της Εθνικής ποδοσφαίρου; Πόσο κόστισε;

Τουαλέτα, καφετιέρα ακόμα και θύρες USB έχουν στη διάθεσή τους οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας που μετακινούνται με το ολοκαίνουργιο λεωφορείο που απέκτησε πρόσφατα η ΕΠΟ

Πριν από λίγες ημέρες η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου απέκτησε το νέο της μεταφορικό μέσο, με το οποίο θα μετακινούνται οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της. Συγκεκριμένα παρέλαβε ένα ολοκαίνουργιο Man Lion’s Coach R07, το οποίο εισάγει και διαμένει στην Ελλάδα ο Όμιλος Παπαδάκη.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο λεωφορείο το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως 44 επιβάτεςκαι να τους προσφέρει αρκετές ανέσεις. Το συγκεκριμένο λεωφορείο εξοπλίζεται με πολύ άνετα καθίσματα, έχει τουαλέτα, τηλεόραση, ενώ διαθέτει και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές όπως για παράδειγμα… καφετιέρα.
Στο χώρο μάλιστα των καθισμάτων υπάρχουν και θύρες USB προκειμένου όσοι μετακινούνται με αυτό να μπορούν να φορτίζουν από κινητά, tablet κ.ο.κ.

Ροπή στα 2.400Nm

Από εκεί και πέρα ο κινητήρας του Man Lion’s Coach R07 έχει χωρητικότητα 12.500 κ.εκ., η ισχύς αγγίζει τα 470 άλογα ενώ η ροπή φτάνει τα 2.400Nm. Χαρακτηριστικό του λεωφορείου είναι η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ένα στοιχείο που το έχουν κάνει τόσο δημοφιλή στην κατηγορία του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η μέση κατανάλωση κυμαίνεται στα 19 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ένα νούμερο όμως που ιδίως σε τέτοια οχήματα μπορεί να έχει μεγάλες αυξομειώσεις, ανάλογα με το βάρος, τις καιρικές συνθήκες κ.λπ.

Πόσο κόστισε;

Με τη χωρητικότητα των δεξαμενών καυσίμου να φτάνουν τα 525 λίτρα, οι αποστάσεις που μπορεί να διανύσει μπορούν να ξεπεράσουν και τα 2.500 χιλιόμετρα, με ένα μόνο γέμισμα.

Να σημειώσουμε τέλος πως το Man Lion’s Coach R07 ταξινομήθηκε καινούργιο ενώ στους δρόμους κυκλοφόρησε για πρώτη φορά (ως μοντέλο και γενιά) το 2018.

Τέλος και αναφορικά με την τιμή του, το νέο απόκτημα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου άγγιξε τα 360.000 ευρώ. 

πηγη:NewsAuto.

Σχετικές αναρτήσεις

ΝΔ -Δήμοι: Πού δίνει χρίσματα & πού αντιμετωπίζει προβλήματα -Όλα τα ονόματα.

lazaros lazaros

Δευτέρα 31 Ιουλίου ξεκίνησε η Προετοιμασία.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΡΙΓΛΙΑ.

lazaros lazaros

Η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, τοποθετήθηκε για τα ζητήματα της τοποθέτησης κεραίας και διοδίων, του αντιπλημμυρικού έργου της Λ. Σταμάτας καθώς και για τη μελέτη του Τ.Π.Σ

lazaros lazaros