Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Πρώτο βραβείο για τις καλύτερες σουίτες του 2024 στο Amethyst Selene

Χρυσό βραβείο για το Amethyst Selene Suites της Παλαίρου στα Greek Hotels of the Year 2024.

Μια πολύ υψηλή διάκριση, την πρώτη στην τουριστική ιστορία του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Το Χρυσό Βραβείο στο πλαίσιο της διοργάνωσης Greek Hotel of the Year στην κατηγορία Best Suites αποτελεί μια καταξίωση για την ανάπτυξη που έχει συντελεστεί στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας κάτω από την «ομπρέλα» του Paleros Bay τα τελευταία 15 χρόνια.
Το Amethyst Selene Suites αποτελείται από 4 σουίτες ιδιαίτερης αισθητικής που απολαμβάνουν την μαγική θέα του Ιονίου και έχουν χαρακτηριστεί από ελληνικά και διεθνή media ως ιδανικό καταφύγιο wellness και slow living. Μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέρουν την ηρεμία και την απόλαυση της προσωπικής πισίνας υπερχείλισης, των υπηρεσιών του spa, αλλά και της παραλίας αποκλειστικής χρήσης με την ξεχωριστό day-bed.

Πρώτο βραβείο για τις καλύτερες σουίτες του 2024 στο Amethyst Selene

 

Πρώτο βραβείο για τις καλύτερες σουίτες του 2024 στο Amethyst Selene
Πρώτο βραβείο για τις καλύτερες σουίτες του 2024 στο Amethyst Selene

Ο εμπνευστής και δημιουργός της ανάπτυξης στην Πάλαιρο που περιλαμβάνει το Amethyst Selene και η CFO του Paleros Bay Ελένη Γεωργάκη.

Το Amethyst Selene δημιουργήθηκε από το Paleros Bay, το οποίο συνθέτει ένα σύνολο έργων βιώσιμης ανάπτυξης και ένα μείγμα συναρπαστικών εμπειριών, με στόχο την ανάδειξη της περιοχής της Παλαίρου σε διεθνή αυθεντικό προορισμό. Με όραμα έναν νέο παραθαλάσσιο τρόπο ζωής, το Paleros Bay μεταμόρφωσε την ΒΑ ακτή του νομού Αιτωλοακαρνανίας, αναπτύσσοντας την τοπική οικονομία και δημιουργώντας έναν κόμβο που συνδέει τα ανεξερεύνητα Ακαρνανικά Ορη, μιας σπάνιας ομορφιάς ακτογραμμή και το δημοφιλές θαλάσσιο δίκτυο των νησιών του Ιονίου πελάγους. Περιλαμβάνει μια σειρά από πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, σπα, yacht, ενώ βρίσκεται σε απόσταση 30 λεπτών από το αεροδρόμιο του Ακτίου και 3 ωρών από την Αθήνα.
www.amethystpaleros.com, @amethyst.selene.suites/Instagram
www.palerosbay.com  πηγη:newmoney

Σχετικές αναρτήσεις

Στο παρά ένα έδωσαν οι Τούρκοι την άδεια για τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά στην Τραπεζούντα.

lazaros lazaros

Πώς καταγράφει ο διεθνής Τύπος τη συμφωνία για προσωρινή κατάπαυση πυρός στη Γάζα

lazaros lazaros

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας

lazaros lazaros