Ανατολική Αττική
ΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Ρομπότ Σοφία: Οι περιπέτειές του στην Ελλάδα – Έφαγε… τούμπα στη ΔΕΘ, ανακήρυξε «αυτόνομο κρατίδιο» την Κρήτη

Viral για τους λάθος λόγους γίνεται τις τελευταίες ώρες το παγκοσμίου φήμης ρομπότ Σοφία το οποίο βρίσκεται σε περιοδεία τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας.

Αν και τις τελευταίες ώρες το ρομπότ βρίσκεται στην Κρήτη, τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο από την παραμονή της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης προ ημερών.

Οι πολίτες που βρίσκονταν εκεί την είδαν έκπληκτοι να προχωρά χωρίς προφανή λόγο από το σημείο στο οποίο στεκόταν, χωρίς να εντοπίσει σκαλοπάτι που βρισκόταν μπροστά με αποτέλεσμα να σωριάζεται στο έδαφος.

Δείτε βίντεο:

Το ρομπότ Σοφία έθεσε θέμα «αυτόνομου κρατιδίου» για την Κρήτη

Εν τω μεταξύ για «γκάφα» ολκής κάνει λόγο ο ραδιοφωνικός σταθμός 98,4 της Κρήτης με αφορμή το ρομπότ A.I. Σοφία που παρουσιάστηκε χθες στο κλειστό της Αλικαρνασσού, στα Δύο Αοράκια, όπου φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής.

Το ρομπότ Σοφία, μεταξύ άλλων απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων οι οποίες είχαν ήδη σταλεί, προκειμένου να προετοιμαστούν και να απαντηθούν καταλλήλως. Όταν όμως το ρομπότ Σοφία άρχισε να τοποθετείται για την Κρητική διατροφή, στα πλαίσια και καμπάνιας για την Κρητική αγροτοδιατροφή, και να λέει το πόσο ευλογημένος τόπος είναι το νησί και ότι είναι παντού αυτάρκης αναφέροτας επί λέξει, ότι, «η Κρήτη θα μπορούσε να ήταν και ένα … αυτόνομο κρατίδιο»!

Η εκπομπή του Ράδιο 98,4 παρέθεσε το σχετικό απόσπασμα και έκανε και τα σχετικά απαξιωτικά σχόλια για γκάφα ολκής:
prototfeams

 

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

«Πικέρμι 123»Ενημερωτική παρουσίαση στο Γυμνάσιο & Δημοτικό Πικερμίου για το Ερευνητικό Έργο

lazaros lazaros

Θεσσαλονίκη: Άγιοι Βασίληδες διασχίζουν τον Θερμαϊκό κάνοντας SUP

lazaros lazaros

Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων

lazaros lazaros