Ανατολική Αττική
LIFESTYLEΡοή ειδήσεων

Βραβεία SAG: Μεθυσμένος στη σκηνή ο Pedro Pascal

Ο λαμπερός ηθοποιός Pedro Pascal παραδέχτηκε πως ήταν μεθυσμένος όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του στα βραβεία SAG 2024 το Σάββατο.

«Αυτό είναι λάθος για μια σειρά από λόγους. Χμ, είμαι λίγο μεθυσμένος. Νόμιζα ότι θα μπορούσα να μεθύσω» είπε από τη σκηνή ο Pedro Pascal ενώ λάμβανε το βραβείο για την ερμηνεία του στο «The Last of Us».

«Θα πάθω κρίση πανικού και θα φύγω» κατέληξε ο Pedro Pascal

Χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να συγκεντρωθεί ο Pedro Pascal και να ευχαριστήσει το HBO. «Αχ, Louise, ντροπιάζω τον εαυτό μου. Αλλά σε ευχαριστώ πολύ για αυτό» σημείωσε αρχικά ο Pedro Pascal.

«Απίστευτη τιμή»

Ο ηθοποιός του «Narcos» χαρακτήρισε απίστευτη τιμή το βραβείο και ήθελε να ευχαριστήσει τους συνυποψήφιούς του αλλά δεν θυμόταν κανένα από τα ονόματά τους, όπως παραδέχτηκε.

Άρχισε τότε να ευχαριστεί την οικογένειά του που «μπορεί να τον παρακολουθεί από το σπίτι» και να συγκινείται περισσότερο.

«Θα πάθω κρίση πανικού και θα φύγω» κατέληξε ο Pedro Pascal πριν αποχωρήσει από τη σκηνή καταχειροκροτούμενος.

Λίγο αργότερα μίλησε με τον Tan Brance στα παρασκήνια όπου παραδέχτηκε πως δεν θυμόταν τι είχε πει. «Δεν θυμάμαι τι είπα» παραδέχτηκε ο Pedro Pascal, «οπότε θα το δούμε στο YouTube αργότερα».

πηγη:ingr

Σχετικές αναρτήσεις

Eurovision 2024:Δήλωση χορευτών της Μαρίνας Σάττι – Είμαστε «Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».

lazaros lazaros

Εντυπωσιακές εικόνες: Το ιστιοφόρο που μεταφέρει την φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων, περνά τον Ισθμό Κορίνθου (βίντεο)

lazaros lazaros

Φωνή της Καστοριάς:Νεκρή Αρκούδα σε Τροχαίο Ατύχημα

lazaros lazaros