Ανατολική Αττική
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣΙΑΤΡΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΡοή ειδήσεων

Με απλά Ελληνικά κ Τσίρκα.Μπορείτε να Εγγυηθείτε την Ασφάλεια των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ή ΟΧΙ; Άρης Παπουτσής.

Σχετικά με το χθεσινό τραγικό συμβάν της πτώσης ψευδοροφής στο Δημοτικό σχολείο του Βαρνάβα, θέλω να απευθυνθώ προσωπικά στον Δήμαρχο Μαραθώνος κ ΣΤΕΡΓΙΟ ΤΣΙΡΚΑ προκειμένου να ενημερώσει τους δημότες ΑΜΕΣΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ για τις συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το αδιανόητο γεγονός εν έτη 2023, που ευτυχώς απο θαύμα δεν κατέληξε σε μια εθνική τραγωδία, καθώς και για την καταλληλότητα του κτιριακού συγκροτήματος που σε ένα μήνα θα πρέπει να στεγάσει μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Κ Δήμαρχε, πως μια ψευδοροφή που τοποθετήθηκε μόλις το περασμένο Δεκέμβριο κατέρρευσε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να υπάρξουν ακραία φαινόμενα (πχ σεισμός); Ποιος επιβλέπει αυτό το έργο και πως καταλήξαμε σε αυτά τα εγκληματικά κατασκευαστικά λάθη; Ποιος μπορεί να εγγυηθεί πλέον την ασφάλεια και στις υπόλοιπες αίθουσες διδασκαλίας του συγκεκριμένου σχολείου;
Με απλά ελληνικά: κ Τσίρκα, μπορείτε να εγγυηθείτε την ασφάλεια των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ή ΟΧΙ; Είναι οι υπόλοιπες σχολικές κτιριακές μονάδες του Δήμου στο σύνολο τους ασφαλείς ή θα συνεχίσουμε να παίζουμε στα ζάρια τις ζωές των παιδιών μας; Ποιος θα μας διαβεβαιώσει ότι το Δημοτικό Σχολείο του Βαρναβα θα είναι έτοιμο και ασφαλές για να λειτουργήσει στις 11/9/2023; Το ίδιο ερώτημα αυτόματα τίθεται και για το νηπιαγωγείο.
Κ Τσίρκα ο κόσμος σας έχει καταλάβει. Βλέπει να ευαγγελίζεστε ενεργειακές αναβαθμίσεις και βιοκλιματικές αναπλάσεις, τη στιγμή που δεν έχετε λύσει ούτε τα βασικά καθημερινά προβλήματα του τόπου. Θα με βρείτε απέναντι σε κάθε προχειρότητα και ανευθυνότητα που θα υπάρξει. Αν απλά δε μπορείτε, φύγετε μια ωρα αρχύτερα!
Υ.Γ. Θερμή παράκληση, μην υπεκφεύγετε μέσω φθηνών επιχειρημάτων ότι τάχα το έργο δεν είχε παραδοθεί, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών. Απαιτούμε την πλήρη εξήγηση για θέματα που αφορούν την στοιχειώδη εξασφάλιση της σωματικής μας ακεραιότητας. Πείτε μας ΓΙΑΤΙ τα παιδιά του εν λόγω τμήματος παρακολούθησαν ανυποψίαστα κανονικά τα μαθήματα τους, κάτω από την συγκεκριμένη ψευδοροφή για περισσότερους από 3 μήνες, από τότε που κατασκευάστηκε, χωρίς καν να έχει παραδοθεί επίσημα;
Υ.Γ.2 Όσο για την ασφάλεια των εργαζομένων κατω απο τις καταρρέουσες ψευδοροφές ούτε λόγος να γίνεται…

 

Σχετικές αναρτήσεις

Μονάδα παραγωγής οργανικών μπαταριών στην Ελλάδα – Πώς θα «ξεκλειδώσει» η επένδυση ύψους 70 εκατ

lazaros lazaros

Σεισμός στην Ιαπωνία: Πάνω από 60 μετασεισμοί, χιλιάδες χωρίς ρεύμα – Απομακρύνεται ο κίνδυνος για μεγάλο τσουνάμι

lazaros lazaros

Η Οδύσσεια ενός Κυκλαδίτη!

lazaros lazaros