Ανατολική Αττική
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΡοή ειδήσεων

Ευχαριστήριο γεύμα προς τιμήν των πιλότων της πυρκαγιάς στον Έβρο απ’ την Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών

Θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πιλότους των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων της Ελβετίας, της Ισπανίας, της Κροατίας, της Κύπρου, της Γαλλίας αλλά φυσικά και της Ελλάδας για τα όσα προσέφεραν κατά την διάρκεια των πυρκαγιών στον Έβρο, η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών παρέθεσε γεύμα  προς τιμήν τους.

Το γεύμα παρατέθηκε χθες Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στο Ramada Plaza Thraki, στην Αλεξανδρούπολη και αποτέλεσε μια ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης στους πιλότους για τον δύσκολο αγώνα που έδωσαν από την πρώτη ημέρα των πυρκαγιών στον Έβρο,από την Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών στους 50 πιλότους, κυβερνήτες και συγκυβερνήτες των Canadair, που επιχείρησαν για 17 ημέρες στα πύρινα μέτωπα του νομού μας.

Με επικεγαλής τον Πρόεδρο της Νϊκο Μανδάνη, η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτώνεκπροσωπήθηκε και από τα μέλη της Κώστας Παλακίδης, Βάσω Παντελίδου, Νάντια Μαλακόζη, Π. Πάσχου και  Μιχάλη Κουγιουμτζή.


Στο γεύμα παρέστησαν επίσης ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  της ΠεριφέρειαςΑΜΘ  Κωνσταντίνος Κούκουρας, ο Αερολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης και μέλος της Λέσχης Αλεξανδρουπολιτών Στέλιος Ζαγκανίδης, η Συντονίστρια των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, Ελένη Δερμανοπούλου και οι επικεφαλής όλων των αποστολών.

Φυσικά τα όσα προηγήθηκαν τις εφιαλτικές ημέρες που έζησε η περιοχή μας, κυριάρχησαν στις συζητήσεις, ενώ όλα τα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροπλάνων  ανέπτυξαν λεπτομέρειες των τεράστιων δυσκολιών που είχαν οι επιχειρήσεις τους στα μέτωπα της πυρκαγιάς.

πηγη:evros-news.gr

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Πρόγνωση Μαρουσάκη: Ατμοσφαιρική αστάθεια, μελτέμια το Σαββατοκύριακο και μετά ξανά κύμα ζέστης

lazaros lazaros

Οι αδελφοί Λιμιέρ και η γέννηση του κινηματογράφου

lazaros lazaros

Νέες κυρώσεις στους κλάδους χρυσού-πετρελαίου της Ρωσίας επιβάλλει η Βρετανία

lazaros lazaros